Hidden in the Basement ζωντανά

Estimated read time 1 min read

H GG Events παρουσιάζει:

Hidden in the Basement ζωντανά Το Μέρος
Special guest: Kallaos, Awe Delusion
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020
Πόρτες: 22:30

Έχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους album με τίτλο “Cursed By The Sun”, και κουβαλώντας στις πλάτες τους μια πολυετή εμπειρία από συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως και συμμετοχές σε σημαντικά εγχώρια φεστιβάλς του είδους, οι Λαρισαίοι Hidden in the Basement ξεχύνονται και πάλι στον δρόμο, για να παρουσιάσουν το νέο τους δισκογραφικό δημιούργημα στο όλον του και να μας δώσουν μια γεύση από το γκρουβάτο, προοδευτικό τους metal, που με σαφείς αναφορές στο παρελθόν του ήχου, ηχεί και τώρα φρέσκο και επίκαιρο, και –όπως πάντα- ενδυναμωμένο από τα δεξιοτεχνικά παιξίματα του κουαρτέτο.

Kallaos

Οι Kallaos είναι ένα instrumental psuchedelic stoner rock trio που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2018 στην Πάτρα με τον Στέφανο Παπαδόπουλο στην κιθάρα, τον Χρήστο Κλαριδόπουλο στο μπάσο και τον Παναγιώτη Βρούβη στα τύμπανα. Έχουν συμμετάσχει στο artware festival και έχουν μοιραστεί την σκηνή με συγκροτήματα όπως Tellow devil sauce, The curf, Pissed-off kid, Amber dogs και High priest’s incense, ενώ παράλληλα γράφουν δικά τους κομμάτια με σκοπό τη δημιουργία του πρώτου τους LP.

Awe Delusion

Οι Awe Delusion είναι ένα Rock μουσικό συγκρότημα με επιρροές από την ξένη και την εγχώρια Rock μουσική σκηνή.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Ο ήχος τους, προερχόμενος από τα βασικά χαρακτηριστικά του πυρήνα της μπάντας, δηλαδή από τις ιδιόμορφες συνθέσεις του κιθαρίστα Αργυρόπουλου Παναγιώτη, καθώς και από τα αναγνωρίσιμα φωνητικά της τραγουδίστριας Δουλιώτη Μελίνας, ενέπνευσε τους: Κωνσταντίνος Μακρή στο μπάσο, Παπαδοπούλου Ελένη στα κρουστά και Γεωργίου Μιχάλη στο αρμόνιο για την ολοκλήρωση της σύνθεσης του συγκροτήματος.

Το 2019 κυκλοφόρησαν το πρώτο Single και περιλαμβάνει τα εξής tracks:

Faceless

Antique

Magical place

Το συγκρότημα έχει ήδη κάνει Live εμφανίσεις σε Πάτρα,Αθήνα,Αίγιο και συμμετοχή σε πολλά φεστιβάλ:

STIGMA CLUB(αίγιο),THOLOFEST(διακοπτό αιγίου), KATO ALISSOS BEERING FESTIVAL(πάτρα αλισσός), ATHENS BEERING FESTIVAL(πλατεία κοτζιά αθήνα), TO MEROS(πάτρα), GHETTO BAR AND MORE(πάτρα)

Η έδρα βρίσκεται στο στούντιο Box House.

Το όνομα Awe Delusion δημιουργήθηκε από ένα όραμα. Μια πραγματική βιωματική εμπειρία του κιθαρίστα που το δέος που ένοιωσε έμοιασε σαν αυταπάτη…

Εισιτήρια προπωλούνται προς 5 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Discover Bookstore
• Ουλαλούμ

You May Also Like

More From Author