Ανθρωποκυνηγητό για τον Αλβανό συζυγοκτόνο και στην Πάτρα

Estimated read time 1 min read

Συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης του 35χρονου συζυγοκτόνου, Λέσι Τζέιμς Κλωντ, ο οποίος ανήμερα των Θεοφανίων δολοφόνησε με τρεις μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του μέσα στο σπίτι του στη Χαλκιδική.

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας δόθηκε εντολή για να γίνουν έρευνες και στην Πάτρα, που όμως δεν απέδωσαν καρπούς μέχρι και χθες το βράδυ. Υπήρξαν αναφορές για άτομα που έμοιαζαν στον συζυγοκτόνο και εντοπίστηκαν να κινούνται στην περιοχή του Φάρου στην Ακτή Δυμαίων, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και σε άλλα σημεία, χωρίς όμως να επιβεβαιωθούν.

ΕΛΕΓΧΟΙ

Σε κάποια σημεία οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε έλεγχο, που όμως δεν οδήγησε σε κανένα αποτέλεσμα. O άνδρας αμέσως μετά το φονικό άρπαξε τον 4,5 ετών γιο του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Οι εντολές που έχουν δοθεί στους αστυνομικούς είναι να ρίξουν το βάρος των ερευνών τους σε άνδρες που έχουν μαζί τους μικρά παιδιά. Υπενθυμίζεται ότι χθες η ΕΛΑΣ και το «Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του 35χρονου Αλβανού και του 4,5 ετών γιου του, αναζητώντας κάποια πληροφορία από άτομα που τυχόν είδαν τον 35χρονο με το παιδάκι.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 35χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

«Πρόκειται για τον: LESI James του Frrok και της Pashe, υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κατοίκου Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του και συνακόλουθα η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

You May Also Like

More From Author