Με πανό στην επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας

Estimated read time 1 min read

Διαμαρτυρία προετοιμάζουν τα μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος της Επαγγελματικής – Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών, κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, την Κυριακή στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας.
Υπενθυμίζεται πως στη διάρκεια της επίσκεψης Παυλόπουλου, έχουν προγραμματίσει κινητοποίηση και οι δικηγόροι της Πάτρας στο κτίριο των δικαστηρίων.
Με ανακοίνωση της, η ΕΕΤΕΜ Αχαΐας ζητά την επίλυση των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων, των πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ Αχαΐας σας καλεί την Κυριακή 03 Απριλίου 2016 και ώρα 17.30 μ.μ. έξω από το Δικαστικό Μέγαρο (Γούναρη & Κορίνθου) στην Πάτρα, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Δικαστικού Μεγάρου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Είναι ευκαιρία να διαμαρτυρηθούμε για την παράλειψη της Ελληνικής Πολιτείας να προχωρήσει στην επιλυση του ζητήματος των ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους-σες να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση και να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως παρέμβει στην Ελληνική Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό για την ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟ από την Βουλή.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ 30ΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.
ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ με ΝΟΜΟ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.
ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΙ

You May Also Like

More From Author