Οι τεχνολόγοι- γεωπόνοι στη διάθεση του αγρότη

Estimated read time 0 min read

Οπως ανακοίνωσε η Ενωσή τους: “Στο περιθώριο της φιλοξενίας του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων στην Πάτρα, το Προεδρείο της Ένωσης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αχαΐας κ Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Αγγελόπουλο Γιώργο.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν τα πολύ σημαντικά θέματα της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τις συμπράξεις που επιβάλλονται από τις εποχές να γίνουν για να ενισχύσουμε την αγροτική παραγωγή.

Συζητήσαμε τα θέματα που αφορούν τους συναδέλφους Τεχνολόγους Γεωπόνους που ανήκουν στο οργανόγραμμα της Περιφέρειας και τα μέλη μας που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες και αναλαμβάνουν έργα που αφορούν την Περιφέρεια. Επίσης τέθηκαν σημαντικά θέματα που η περιφέρεια μας έχει προχωρήσει αρκετά και τονίσαμε την βούληση μας να συμμετάσχουμε στις συζητήσεις ως επιστημονικός κλάδος για την ενίσχυση της δουλείας αυτής.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να τονιστεί ότι ο κλάδος των Τεχνολόγων Γεωπόνων είναι εδώ να βοηθήσει όλους τους φορείς που θέλουν και μπορούν να φέρουν την αγροτική παραγωγή στα επιθυμητά επίπεδα, είναι εδώ να προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του σε αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον πρωτογενή τομέα και από τους συναδέλφους που εργάζονται σε θέσεις ευθύνης αλλά και από αυτούς που καθημερινά ο Έλληνας αγρότης βλέπει στο χωράφι του να τον συμβουλεύει επαρκώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει”

Υπογράφουν, για το Τ.Τ. Αχαΐας ο Πρόεδρος Πετράτος Γιάννης και ο γραμματέας

Χατζής Σπύρος

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours