Fuel Eater “10 years” Live @ Frida – Patra w/ Trailer Park Girl & Possibly Around

Estimated read time 1 min read

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τη δημιουργία τους και οι Fuel Eater το γιορτάζουν στο μέρος που όλα ξεκίνησαν, με παλιά αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!Special Guests:
Trailer Park Girl & Possibly AroundFrida (Γεροκωστοπούλου 59, Πάτρα)
Παρασκευή 18 Mαρτίου 2022
Έναρξη 21.00ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Προπώληση και ταμείο: 6€ με μπύραΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Frida (Γεροκωστοπούλου 59)
Ουλαλούμ (Γεροκωστοπούλου 56)
Prohibition bar (Ερμού 116)FUEL EATER
Οι Fuel Eater είναι ένα heavy/doom rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2012. Την άνοιξη του 2014 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο παρθενικό τους Ep, συνοδευόμενο από το video clip για το “King of a Desert Utopia”. Στη συνέχεια οι live εμφανίσεις πύκνωσαν και η μπάντα διαμόρφωσε τον ήχο της, κυκλοφορώντας το φθινόπωρο του 2015 το πρώτο της full length album “Centralia”. Μετά από πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο και εμφανίσεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα της εγχώριας και μη σκηνής, το 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερό full album με όνομα “Soberian Kinship”, μαζί με video clip για τα κομμάτια “Cosmic Rifle”, “Who Am I?”. Βαριές κιθάρες, κοινωνικοί προβληματισμοί και μεγάλη ένταση επί σκηνής τους χαρακτηρίζουν, πράγμα που θέλουν να αποδεικνύουν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση. Πλέον επικεντρώνονται στην κυκλοφορία της 3ης ολοκληρωμένης δισκογραφικής κυκλοφορίας τους στο άμεσο μέλλον.Youtube: https://www.youtube.com/c/FuelEaterBand/featured
Bandcamp: https://fueleater.bandcamp.com/music
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6zJpN4Kp33RDLVaIgC18VO
Facebook: https://www.facebook.com/FuelEater
Instagram: https://www.instagram.com/fuel_eater_band/?hl=en
TRAILER PARK GIRL
https://www.facebook.com/Trailer-Park-Girl-104514792052342/
Οι Trailer Park Girl είναι ένα Εναλλακτικό / Garage rock σχήμα από την Πάτρα.
Αποφάσισαν να γίνουν μπάντα περίπου στα μέσα του 2021 με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν, να κυκλοφορήσουν τη μουσική τους παρέα και να περάσουν τέλεια! Η μουσική τους συνδυάζει 60ς – 70ς Brit rock riffs με εναλλακτικά / heavy rock τύμπανα και εκρηκτικά φωνητικά που κάνουν το κοινό να θέλει να χορέψει και να τα σπάσει!
Το πρώτο demo EP με τίτλο The mixtape κυκλοφόρησε στις 17 Ιανουαρίου του 2022 βάζοντας τους επισήμως στον χάρτη της ελληνικής ρόκ σκηνής.
Τέλος, ετοιμάζουν ένα full length album το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου στα τέλη του του Απρίλη τους 2022. Είναι μια φρέσκια και πολλά υποσχόμενη μπάντα, γι αυτό μείνετε συντονισμένοι διότι θα έχετε πολλά νέα από μεριάς τους σύντομα!
Αποτελούνται από τέσσερα μέλη:
Ηγησώ Οικονομοπούλου: Κύρια Φωνητικά
Ευστάθιος Μεσσήνης: Ηλ. κιθάρα / Κύρια / δευτερεύοντα φωνητικά
Σπύρος Παπαδημητρόπουλος: Ηλ. Μπάσο / Κύρια / δευτερεύοντα φωνητικά
Σπύρος Αλέξανδρος Στεφανίδης: Τύμπανα / ΚρουστάPOSSIBLY AROUND
https://www.facebook.com/PossiblyAround/
Η possibly around είναι ένα ανερχόμενο ροκ σχήμα από τη Πάτρα, γεννημένο μόλις το καλοκαίρι του ’21 από μια παρέα νέων μουσικών. Η σύνθεση τους αποτελείται από τον Αντώνη Μαρίνο (κιθάρα), Δαβίδ Σαραντίδη (πλήκτρα), Χάρη Μπουρσινό (μπάσο) και Κώστα Ζορμπαλά (τύμπανα).
Ο ήχος τους θυμίζει εναλλακτικό ροκ με ψυχεδελικά riffs και dreamy μελωδίες. Παρόλα αυτά, η αντίθεση ακουσμάτων των μελών της μπάντας, σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία τους για πειραματισμό, έχει ως αποτέλεσμα να φέρνουν επιρροές από post rock μέχρι nu metal. Το συγκρότημα κάνει τη πρώτη του ζωντανή εμφάνιση στο 1ο διαδικτυακό φεστιβάλ νέων Δυτικής Ελλάδας, ενώ την ίδια περίοδο ηχογραφείται και το πρώτο κομμάτι με τίτλο ‘πράσινο’ στο στούντιο noisebox.
Το line up συμπληρώνεται με την προσθήκη της Χρύσας Χριστοδουλοπούλου (φωνητικά), η οποία δίνει τον δικό της indie χαρακτήρα στον ήχο του συγκροτήματος.
Μείνετε συντονισμένοι γιατί έχουν πολλά ακόμα να προσφέρουν στο ευρύ κοινό! See less

You May Also Like

More From Author