Αυτά έχουν προτεραιότητα για τους Έλληνες κ.κ. Αρχηγοί

Estimated read time 1 min read

Ολημερίς και ολονυκτίς ακούμεν αποσπάσματα των πολιτικών αρχηγών από τις προεκλογικές τους περιοδείες, όπως μας τα  «σερβίρουν» τα Μέσα Ενημερώσεως.

«Θέλω αυτοδυναμίαν για να μη έχομεν ταραχές»

«Οι αντίπαλοί μας θα βάλουν πολλούς φόρους αν υπερισχύσουν»

«Εμείς θα φορολογήσομεν τους πλουσίους και όχι την Μεσαίαν Τάξη»

«Θα μειώσομεν τον ΕΝΦΙΑ»

«Θα περικόψομεν τον ΦΠΑ»

Και άλλα γύρω από αυτά τα θέματα συν τις αλληλοκατηγορίες και ύβρεις μεταξύ τους. Είναι περίπου αυτά που εξαγγέλλονται ως επιτυχίες κατά την εκάστοτε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης;

Ουδείς από τους αρχηγούς των επιτυχόντων Κομμάτων  ανεκοίνωσε πριν τις εκλογές αλλά και τώρα εν όψει των νέων ότι.

Πρώτον: Βασική μας προτεραιότητα να μειώσομεν τον αριθμόν των βουλευτών στους 200 αντί των τριακοσίων που είναι σήμερα. Δεν το εξήγγειλεν κανείς.

Δεύτερον: Θα ζητήσομεν επιμόνως και χωρίς υπακοήν σε εμπόδια, την απόδοση των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων από τις συμφορές που επέφεραν στον τόπον μας.  « Η Πλεύση Ελευθερίας το επιδιώκει μανιωδώς.

Τρίτον: Θα περιορίσομεν την ανεργίαν, ώστε να μη δεινοπαθούν οι πολίτες μας και να έχει το Κράτος έσοδα αντί να προσφεύγει σε δανεισμούς,

Τέταρτον. Θα μειώσομεν την αδικαιολόγητην ακρίβειαν στα τρόφιμα κατά 50%

Πέμπτον: Θα καταργήσομεν αμέσως την Ρήτραν Αναπροσαρμογής στο ρεύμα, η οποία είναι η πηγή κερδοσκοπικής αυξήσεως της τιμής του ζωτικού αυτού αγαθού. 

Έκτον: Θα αναθεωρήσομεν την λανθασμένην  θέση μας στις αδικαιολόγητες έως παράνομες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, οι οποίες είναι  η γενεσιουργός αιτία για την αύξηση της τιμής της ενεργείας  στην Ευρώπην  και τα φρικτά οικονομικά πλήγματα πού αδίκως υποφέρει ο Έλληνας.

Έβδομον:  Θα αναδυθώμεν σε σκληρόν αγώνα ώστε να αποτραπούν τα άθλια φαινόμενα  βιασμών ανηλίκων  από συγγενείς, μεγαλυτέρους και από ομηλίκους, κατά της βιαιότητας μεταξύ των ανηλίκων, για καθημερινώς αδικαιολόγητα τροχαία δυστυχήματα και τους καθημερινούς σφαγιασμούς.

Όγδοον: Θα ελέγξομεν αυστηρώς  όλες τις ΜΚΟ οι οποίες ασχολούνται με τους μετανάστες γιατί επιβαρύνουν υπερμέτρως τα Δημόσια Οικονομικά.

Ένατον: Μεγίστη και καθημερινή φροντίδα το  δημογραφικόν για το οποίον θα λάβομεν σημαντικά μέτρα, προς αισθητήν αντιμετώπισή του. Το υποστηρίζει το Κόμμα ΝΙΚΗ.

Δέκατον: Θα απαγορεύσομεν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας λόγω δανείων και θα αποτρέψομεν την αύξηση του επιτοκίου δανεισμού, κάτι που έχει φέρει σε απόγνωση χιλιάδες δανειολήπτες.

Από τα άνω ζωτικά θέματα που κρίνουν το μέλλον της  Ελλάδος και την ευημερίαν των πολιτών, δεν ακούσθηκε κανένα από τους ασταματήτως περιφερομένους, αλληλοϋβριζομένους   και λαλούντες πολιτικούς. Στόχος τους η αυτοδυναμία γιατί η συνεργασία με άλλα Κόμματα είναι αδύνατη!!!! Τι σημαίνει αυτό;;; Έχετε επίγνωση τι επιδιώκετε;;; Οι Έλληνες ψηφοφόροι εκλέγουν 300  βουλευτές για να τους εκπροσωπούν. Όλοι είναι υπεύθυνοι για την ευημερίαν της Ελλάδος και την οικονομικήν άνοδον των πολιτών.  Το σύνθημα «ψηφίζομεν για κυβέρνηση» που εντόνως προπαγανδίζεται είναι ανακριβές. Δεν ψηφίζομεν για κυβέρνηση αλλά για τους 300 Εθνοπατέρες. Αυτοί θα εκλέξουν την κυβέρνηση. Και πρέπει να συνεργάζονται όλοι. Αν αδυνατούν σε συνεργασία γιατί ζήτησαν την εκλογήν;;;;

Το θέμα αυτό δεν το έχει συνειδητοποιήσει ο πολύς κόσμος και θεωρούν την ψήφον σε ένα κόμμα ως δική του  ενώ είναι ψήφος και για τους τριακοσίους προς συνεργασίαν. Είναι ευρύ το αντικείμενον ίσως επανέλθξωμεν

6/6/2023

Μιχαήλ Στρατουδάκης

You May Also Like

More From Author