Ο Φίλιππος Λιάκος ζητάει τηλεμαχία – απαντά Αλεξόπουλος, άφαντος ο ΜΥΛΩΝΑΣ

Estimated read time 1 min read

«Αγαπητοί ανθυποψήφιοι για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, κύριοι Μυλωνά και Αλεξόπουλε,

Έχοντας βαθιά την πεποίθηση, ότι ο λαός της Δυτικής Αχαΐας πρέπει να γνωρίζει σε βάθος τα προγράμματα των τριών Συνδυασμών οι οποίοι  ζητούν την ψήφο του στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, ώστε να μορφώσει ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη  άποψη για τον σχεδιασμό, τις θέσεις και το πλάνο του κάθε ένα υποψήφιου Δημάρχου πάνω στα φλέγοντα ζητήματα του Δήμου μας, σας προσκαλώ σε δημόσιο διάλογο.

Όντας σίγουρος ότι σας βρίσκω σύμφωνους στην παραδοχή, ότι η  Δημοκρατία μας επιβάλλει την πλήρη και διάφανη ενημέρωση του πολίτη, πάνω σε όλους τους τομείς του Δημοτικού έργου, αλλά και τον δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων μας, σας καλώ να δεχθείτε την δημόσια πρόσκλησή μου για διάλογο εφ’ όλης της ύλης, με αντικείμενο τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Η διαδικασία προτείνω να τύχει της αιγίδας της ΕΣΗΕΠΗΝ, που σε συνεργασία με τους επικεφαλής των τριών Συνδυασμών, να προτείνει τους δημοσιογράφους που θα συντονίσουν τη συζήτηση και θα θέσουν τις ερωτήσεις προς εμάς.

Προτείνω ο δημόσιος διάλογος, να πραγματοποιηθεί σε δημόσιο χώρο της Κάτω Αχαίας, ή σε τηλεοπτικό κανάλι της περιοχής και να είναι ζωντανός και άμεσος, με όλους τους κανόνες και τα εχέγγυα που διέπουν ανάλογες προεκλογικές συζητήσεις.

Προτείνω επίσης, ως πιθανές ημερομηνίες την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά, θα δεχθώ κάθε άλλη ημερομηνία που θα θέλατε να διεξαχθεί η δημόσια συζήτηση.

Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση, αναμένω την επίσημη απάντησή σας

Μετά τιμής

Φίλιππος Λιάκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας»

Η απάντηση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» Γρηγόρης Αλεξόπουλος απάντησε στην επιστολή του κ. Φίλιππου Λιάκου ως εξής:

«Αγαπητέ κ. Λιάκο,

Με χαρά σας απαντώ θετικά στην πρόσκληση για δημόσιο διάλογο όποτε θέλετε και όπου συμφωνηθεί. Θεωρώ σκόπιμο να επισημάνω πως στη δημόσια συζήτηση έχει θέση και ο υποψήφιος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία και οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι Δυτικής Αχαΐας.

Εδώ και μήνες έχουμε επισημάνει τη χρησιμότητα ενός τέτοιου δημοσίου διαλόγου, αφού θα λειτουργήσει υπέρ των πολιτών για να αποκτήσουν μια πιο σφαιρική άποψη για τα όσα πρεσβεύει ο καθένας αλλά και για το πρόγραμμα που θέλει να εφαρμόσει στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Τόσο προσωπικά, όσο και ως συνδυασμός είμαστε υπέρ της διαφάνειας και της προώθησης των δημοκρατικών διαδικασιών.

Αναμένουμε τη θετική απάντηση των κ.κ. Μυλωνά και Χριστοδουλόπουλου ώστε στη συνέχεια να οριστούν εκπρόσωποι απο τους 4 συνδυασμούς προκειμένου να συζητηθεί το πλαίσιο και όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της δημόσιας συζήτησης.

Με εκτίμηση,

Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας»

You May Also Like

More From Author