Aδίστακτος σύζυγος νάρκωνε τη γυναίκα του Έβαζε αγνώστους να τη βιάζουν στο σπίτι τους

Estimated read time 1 min read

Ιστορική χαρακτηρίζεται από τα γαλλικά Μ.Μ.Ε η δίκη που θα γίνει την άνοιξη του 2024 με κατηγορούμενο τον αποκαλούμενο “Ντομινίκ Π.”.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος για δέκα χρόνια, νάρκωνε τη σύζυγό του και εν αγνοία της έβαζε άνδρες να τη βιάζουν. Μάλιστα στο εδώλιο, μαζί του, θα καθίσουν οι 51 άνδρες που έχουν ταυτοποιηθεί ως βιαστές της 60χρονης, σήμερα, γυναίκας.

Όμως, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Το DNA του “Ντομινίκ Π.” συνδέεται με δύο ανεξιχνίαστες έως τώρα υποθέσεις: Τον βιασμό και δολοφονία μιας 23χρονης το 1991 και τον βιασμό μιας άλλης το 1999.

Το 2010, έναν χρόνο πριν αρχίσει το αρρωστημένο σερί των φρικτών πράξεών του με θύμα τη γυναίκα του, το γενετικό του υλικό ταυτοποιήθηκε με τις δύο υποθέσεις μετά τη διασταύρωση στοιχείων από βάσεις δεδομένων. Η δικαιοσύνη δεν προχώρησε σε προσαγωγή του. Ο “Ντομινίκ Π.” κέρδισε χρόνο για να στήσει ένα αδιανόητο συνεχές και επαναλαμβανόμενο έγκλημα με θύμα τη σύντροφο της ζωής του. Η “Φρανσουάζ Π.”, η “μοναδική του αγάπη”, όπως έχει δηλώσει η δικηγόρος του ότι αναφέρεται στη σύζυγο-θύμα του βίωνε έναν βασανιστικό εφιάλτη χωρίς να ξέρει τί της συνέβαινε.

Η “Φρανσουάζ Π.” όπως είναι το όνομα που της έχει αποδοθεί στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για λόγους προστασίας των προσωπικών της δεδομένων και διαφύλαξης της ανωνυμίας της, περιέγραψε τον σύζυγο-τέρας με τον οποίο μοιράστηκε σχεδόν 50 χρόνια από τη ζωή της, ως “έναν υπέροχο τύπο, ευγενικό, που νοιαζόταν”. Το ζευγάρι, που ζούσε στο Παρίσι πριν τη συνταξιοδότηση, απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου του τρία παιδιά. Τα τελευταία χρόνια μετακόμισαν στη γραφική κοινότητα Μαζάν, στη νότια Γαλλία, όπου απολάμβαναν μια “χαρούμενη” συνταξιοδότηση.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 έπεσε η πρώτη βαριά σκιά όταν ο “Ντομινίκ Π.” αναγκάστηκε να της ομολογήσει ότι τον είχαν συλλάβει με κρυφή κάμερα να βιντεοσκοπεί γυναίκες στο δοκιμαστήριο ρούχων πολυκαταστήματος της περιοχής τους. Η αντίδραση της “Φρανσουάζ” ήταν να τον συγχωρήσει.

Εκείνος τότε, της πρότεινε να κάνουν swinging, ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, με άλλα παντρεμένα ζευγάρια. Εκείνη όμως, αρνήθηκε. Του είπε ότι δεν της άρεσε να την αγγίζουν αν δεν υπήρχε συναισθηματικό δέσιμο.

Ενάμιση μήνα αργότερα, γκρεμίστηκαν όλα. Ο Ντομινίκ Π., συνταξιούχος μεσίτης και πωλητής ηλεκτρικών ειδών, κλήθηκε και πάλι στην αστυνομία για ανάκριση. Τον Σεπτέμβριο του 2020 του είχαν κατασχεθεί το κινητό του τηλέφωνο , ο υπολογιστής του και όλες οι φορητές συσκευές αποθήκευσης που είχε στην κατοχή του. Τα ευρήματα ήταν συγκλονιστικά: Χιλιάδες επικοινωνίες με τον ιστότοπο γνωριμιών Coco.fr και ειδικά με το ιδιωτικό φόρουμ “à son insu” (“εν αγνοία της”) όπου οι χρήστες συζητούν πώς διαπράττουν σεξουαλικές επιθέσεις στις ανυποψίαστες συντρόφους τους.

Συνολικά, σύμφωνα με τις γαλλικές αστυνομικές αρχές η γυναίκα βιάστηκε τουλάχιστον 92 φορές, στο διάστημα από το 2011 έως το 2020, από τουλάχιστον 83 άνδρες. Ο άνδρας φέρεται να νάρκωνε τη γυναίκα του ρίχνοντας στο φαγητό της το αγχολυτικό φάρμακο Témesta (Lorazepam) και στη συνέχεια καλούσε τους άνδρες να τη βιάσουν. Όταν οι αστυνομικοί έδειξαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τους βιασμούς, η γυναίκα κατέρρευσε, λέγοντας τους ότι πίστευε πως οι κακοποιήσεις που είχε υποστεί επί μια δεκαετία ήταν απλά εφιάλτες που έβλεπε στον ύπνο της.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα Le Monde σε μεγάλη έρευνά της για την υπόθεση, o δράστης κατέγραφε λεπτομερώς τους βιασμούς και αποθήκευε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σε φάκελο με τίτλο “κακοποίηση”, σε μια φορητή συσκευή αποθήκευσης USB.

Από τους βιαστές έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί 51 άνδρες ηλικίας από 26 έως 73 ετών, μεταξύ των οποίων δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, φορτηγατζήδες, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης. Η γαλλική αστυνομία συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία για τις ταυτότητες των υπόπτων που πιστεύεται ότι επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού στην μικρή κοινότητα του Μαζάν.

https://www.policemagazine.gr/adistaktos-syzygos-narkone-ti-gynaika-toy-ebaze-agnostoys-na-ti-biazoyn-sto-spiti-toys

You May Also Like

More From Author