Η «Διώνη» αποκτά σύντομα δύο «αδελφές»

Estimated read time 1 min read

Η «Πατραϊκή Ζυθοποιία» έχοντας κλείσει κάτι παραπάνω από έναν χρόνο λειτουργίας, διαγράφει ήδη την δική της ξεχωριστή πορεία στον ανερχόμενο κλάδο της μικροζυθοποιίας στην Ελλάδα, φέρνοντας πάλι την Πάτρα στο προσκήνιο της ζυθοποίησης.
Τα αδέλφια Κώστας και Γιώργος Αντωνακόπουλος έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και αξιοποιώντας την παραδοσιακή τέχνη της ζυθοποίησης μαζί με μεγάλες δόσεις από μεράκι, δημιούργησαν την πατρινή μπύρα Pils «Διώνη», η οποία ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, κερδίζοντας τους καταναλωτές και τους ειδικούς.
Με Βραβείο Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ελληνικής Μπύρας και βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Μικροζυθοποιίας στο 2nd Beer BarTender Awards, η «Διώνη» καθιερώνεται στην αγορά και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις δύο «αδελφές» της. Μια καστανοκόκκινη «INDIAN PALE ALE» και μια μαύρη «STΟUΤ».
Η «ΠτΚ» είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Κώστα Αντωνακόπουλο, για το ξεκίνημα και τη μέχρι σήμερα πορεία της «Πατραϊκής Ζυθοποιίας», για τη «Διώνη» και για τα δύο νέα προϊόντα που ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά η πατρινή εταιρεία πριν τα Χριστούγεννα.
«Η ”Πατραϊκή Ζυθοποιία” έχει κλείσει πάνω από έναν χρόνο λειτουργίας και όπως κάθε αρχή, ήταν δύσκολη για να μπούμε στην αγορά μπύρας, λόγω των συνθηκών ανταγωνισμού που επικρατούν και της γενικότερης οικονομικής κατάστασης.

πηγή : pelop.gr

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours