Ανοικτά τα εμπορικά του κέντρου

Estimated read time 0 min read

Ανοιχτά, αλλά με ενστάσεις και αντιδράσεις, που πάντως προβλέπονται ήπιες, θα είναι τα καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας.

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Πάτρας με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι τα καταστήματα μέλη του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, σύμφωνα με την δυνατότητα που δίνει ο νόμος του κράτους.

«Για ακόμα μια Κυριακή» ανακοινώνουν «η αγορά της Πάτρας παίζει τον μητροπολιτικό της ρόλο και περιμένει να καλύψει τις ανάγκες των Πατρινών αλλά και των κατοίκων της περιφέρειας, προσφέροντας ποιότητα και τιμές αντάξιες των συνθηκών και της εποχής», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά με χαμηλές θερμοκρασίες, ωστόσο η κίνηση στο κέντρο αναμένεται να είναι αυξημένη. Τι καρπούς όμως θα αποδώσει στα ταμεία των εμπορικών επιχειρήσεων που θα ανοίξουν θα φανεί στο τέλος της ημέρας, με δεδομένο ότι το δώρο Χριστουγέννων ακόμα δεν έχει δοθεί, ενώ μπροστά βρίσκονται σημαντικά βάρη και υποχρεώσεις για την πλειοψηφία των νοικοκυριών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος πάντως με χθεσινή του ανακοίνωση έσπευσε να επισημάνει ότι το εορταστικό πρόγραμμα που προτείνει ο ΕΕΣΠ ξεκινά από την Τετάρτη 16/12/15 και ότι η θέση του Συλλόγου είναι για λειτουργία όλης της αγοράς μία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα και μία πριν την Πρωτοχρονιά στις 20 και 27 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ΕΕΣΠ, το ωράριο που προτείνει είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, εξυπηρετεί τον καταναλωτή και παράλληλα δεν εξαντλεί με μη παραγωγικές ώρες τις επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους.

Στο σημερινό άνοιγμα των καταστημάτων στο κέντρο διαφωνεί και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων που έχει προκηρύξει απεργία και συγκέντρωση στη Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου στις 10.30 π.μ.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours