Ωράρια, εξτρά λειτουργίες, όπεν μολ, μποναμάδες. Η αγορά της Πάτρας σε εορταστικούς ρυθμούς

Estimated read time 1 min read

Σε εορταστικούς ρυθμούς μπαίνει η Πάτρα με διευρυμένο ωράριο στην λειτουργία των καταστημάτων και με ανοικτή την αγορά αυτή την Κυριακή μέχρι το βράδυ.
Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα αυξάνεται, με τους καταναλωτές να κάνουν τις καθιερωμένες (πρακτικές) αγορές κυρίως σε είδη δώρων, αλλά και ρουχισμού – υπόδησης.
Οι συνθήκες βέβαια σε οικονομικούς όρους δεν είναι πιο ευνοϊκές από άλλες χρονιές, γι’ αυτό και στόχος της αγοράς είναι να διατηρήσει τον τζίρο τουλάχιστον στα περυσινά επίπεδα.
Σήμερα, τα εμπορικά καταστήματα θα μείνουν ανοικτά έως τις 6 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή η αγορά θα είναι και πάλι ανοικτή, αυτή την φορά σε όλη την Πάτρα, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Από τη Δευτέρα το εορταστικό ωράριο θα συνεχιστεί και πάλι διακεκομμένο 9-2 και 5.30-9 μέχρι και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη, παραμονή των Χριστουγέννων, η αγορά της Πάτρας θα λειτουργήσει με συνεχόμενο ωράριο από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.
Ο Εμπορικός Σύλλογος σκοπεύει να αξιοποιήσει το εορταστικό κλίμα των ημερών για να σηματοδοτήσει την έναρξη του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, διοργανώνοντας εκδηλώσεις στο κέντρο.
Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να λειτουργήσει παγοδρόμιο με δωρεάν είσοδο για όλους, με μουσική από Dj, μουσική μπάντα σε διάφορα σημεία της πόλης, καλλιτέχνες που θα κάνουν ζωγραφική προσώπου σε παιδιά και σε μεγάλους, κλόουν και διασκεδαστές.
Από τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν στον πεζόδρομο Τριών Ναυάρχων και οι καθιερωμένοι μποναμάδες των μικροπωλητών που θα παραμείνουν έως το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς.
Οι πάγκοι θα είναι 72 και θα στηθούν από την οδό Μαιζώνος έως την Καραϊσκάκη.
Τα είδη που θα είναι υποχρεωμένοι να πωλούν οι μικροπωλητές είναι τα παρακάτω: Χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδη διακόσμησης, παιδικά παιχνίδια, μπαλόνια, υλικά περιτυλίγματος δώρων, είδη δώρων, ζαχαρώδη προϊόντα.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
pelop.gr

You May Also Like

More From Author