Κέντρο ΞΕΝΩΝ Γλωσσών ΤΖΙΜΑ-CERTIFICATES-Dec-2015

Estimated read time 1 min read

The official representative of Cambridge English Language Assessment, Mr. Stephen John Taylor, had great pleasure in attending the Annual Awards Ceremony at Tzima Foreign Languages, where he awarded a plethora of successful students with Cambridge English certificates and delivered a speech on behalf of Cambridge Assessment CEO, Mr. Saul Nasse:

“Στο Πανεπιστήμιο του Cambridge υπάρχουν συνολικά 30 κολλέγια και πάνω από 17.000 φοιτητές φοιτούν εκεί κάθε χρόνο. Είμαστε διάσημοι για τους απόφοιτούς μας, για επιστήμονες όπως ο Νεύτωνας. Είμαστε διάσημοι για τις ανακαλύψεις μας, όπως το DNA. Είμαστε ακόμα διάσημοι για τα πιστοποιητικά Αγγλικής γλώσσας, που είναι τα καλύτερα που υπάρχουν. Και σήμερα είναι η μέρα που θα αποκτήσετε το δικό σας πιστοποιητικό Cambridge English.

Ξέρω ότι οι εξετάσεις μας είναι απαιτητικές και ότι χρειάστηκε να δουλέψετε πολύ σκληρά για να προετοιμαστείτε.
Όμως, αυτό σημαίνει ότι σημειώσατε μεγάλη πρόοδο στην εκμάθηση των Αγγλικών και το πιστοποιητικό σας το αποδεικνύει. Το αποδεικνύει στους γονείς σας, το αποδεικνύει στους δασκάλους σας, αλλά πάνω απ’ όλους το αποδεικνύει σε σας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς σας που σας υποστήριξαν και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων σας, και που σας βοήθησαν να προετοιμαστείτε για την εξέταση. Ξέρω ότι θα είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο είστε κι εσείς για τη σημερινή μεγάλη μέρα σας. Και θα είναι μεγάλη μέρα, διότι τα πιστοποιητικά μας είναι πολύ σημαντικά για διάφορους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Κορυφαίοι εργοδότες και κορυφαία πανεπιστήμια διεθνώς, αναγνωρίζουν τα πιστοποιητικά μας ως απόδειξη της ικανότητάς σας στα Αγγλικά.

Όμως, το ταξίδι σας δεν τελειώνει εδώ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να μαθαίνετε Αγγλικά μέσω του Cambridge English.
Σας ευχαριστώ όλους για την σκληρή δουλειά και…συγχαρητήρια!”

for-Pictures-0f-Certificates-2015-CLICK-HERE

You May Also Like

More From Author