Άλλη μια νοσηλεία … άλλος ένας εφιάλτης.

Estimated read time 1 min read

Είχαν το παιδί μου στο εξεταστηριο επί 12 ώρες (παιδί που πάσχει από χρόνιο σοβαρό μεταβολικό νόσημα και θα έπρεπε να προστατεύεται από οποιαδήποτε επαφή με άρρωστα παιδία) να παρελάσουν δίπλα του όλα τα παιδιά με όλες τις αρρώστιες που κυκλοφορούν αυτό το διάστημα.
Ο λόγος ….. ως συνήθως, όλα τα κρεβάτια ήταν καταλυμένα από γύφτους (ναι αυτοί η φυλή νεάντερταλ), και από πρόσφυγες, μετανάστες, λαθρο μετανάστες η όπως σκατα θέλετε να τους αποκαλείται …. Που δια μαγείας θεραπεύτηκαν όλοι το πρωί και εξαφανίστηκαν μαζί με τα τρόφιμα γάλατα μαξιλάρια σεντόνια και ότι άλλο δεν ήταν βιδωμένα σε τοίχο η πάτωμα.
Σε όλο τον όροφο του νοσοκομείου ήμασταν οι μόνοι Έλληνες μαζί με μια άλλη κυρία η οποία έκατσε κάνα 10 λεπτο και υπέγραψε, πήρε το παιδί της και έφυγε για Ιάσω …… πληρώνουμε δηλαδή 800€ ΟΑΕΕ, πληρώνουμε τους φόρους μας και αναγκαστικά πληρώνουμε και τα ιδιωτικά νοσοκομεία χρυσάφι ….. διότι στα δημόσια το παίζεις κορώνα γράμματα με τη ζωή σου, και καλά να έχεις κάτι απλό όπου τα ιδιωτικά μπορούν να σε αντιμετωπίσουν, γιατί όλοι ξέρουμε ότι στα δύσκολα όπως και σε αυτό που έχει ο γιος μου σε στέλνουν κατευθείαν στα κολαστήρια του δημοσίου.
Για άλλη μια φορά έφτασαν εμένα και την γυναίκα μου στα πρόθυρα τις εξάντλησης, όρθιοι δίπλα από το παιδί από τις 11 μ.μ μέχρι τις 11 π.μ. και για άλλη μια φορά με έκαναν να ντρέπομαι που είμαι έλληνας.
Και κλείνω λέγοντας άλλη μια φορά ότι αυτός που σκέφτηκε την εφημερία στα νοσοκομεία πρέπει αν είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που υπάρχει …. Ειδικά για ανθρώπους που πάσχουν από χρόνια νοσήματα αναγκάζοντας τους να πηγαίνουν σε νοσοκομεία που δεν ξέρουν το ιστορικό τους και να χάνουν πολύτιμο χρόνο κάθε φορά εξηγώντας στον κάθε μαθητευόμενο γιατρακο τι έχουν. Για το παίδων Αγία Σοφία ξέρω ποιος ευθύνεται …..
Επίσης σε όλους αυτούς που ποστάρουν Φώτο από τους καημένους πρόσφυγες …. Κάντε μια βόλτα με την κάμερα σας στα ελληνικά νοσοκομεία για να δείτε τι κοστίζει σε ελληνικές ζωές και ξυπνήστε …. Γιατί είσαστε βαθιά νυχτωμένη

ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΩΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΙΛΟΥ…GOD BLESS JOHN, I HOPE THE BEST FOR MAX….

max2

You May Also Like

More From Author