ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ;;;

Estimated read time 1 min read
Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!

 

ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ”

 

Ή

 

GLOBALIZATION!

 

__________Εμείς όλοι κοιμόμαστε ήσυχοι και αμέριμνοι! Υπάρχουν όμως εκείνοι, οι οποίοι ονειρεύονται την άνευ όπλων και μαχών κατάληψη της Χώρας! Ήρεμα, πρό πάντων όμως ύπουλα, εργάζονται πυρετωδώς για την ειρηνική κατάληψη της Χώρας, η οποία αποτελεί ένα αληθινό κόσμημα της δημιουργίας!
________Ο πόλεμος τώρα πλέον ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ! Διεξάγεται με ύπουλο -με σατανικό, θά έλεγα- τρόπο, έτσι ώστε να μη αντιλαμβανόμεθα τι γίνεται ολόγυρά μας! Λέγεται οικονομικός πόλεμος! Το γευόμεθα ήδη με τα λεγόμενα Μνημόνια!
________Να ένα παράδειγμα. Ήθελαν να μας μετατρέψουν σε ένα αριθμό. Ήθελαν να μας εξοικειώσουν με τις πιστωτικές κλπ. κάρτες! Ήθελαν νά μας βάλουν στο δέρμα μας το λεγόμενο μικροτσίπ! Ήθελαν και εξακολουθούν να μας επιβάλουν την “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”! Υπήρχαν όμως και εξακολουθούν να υπάρχουν αντιδράσεις! Διότι η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ αποτελούν παράλληλες έννοιες. Και τί έγινε;
_________Ήλθε, λοιπόν, το capital control των Τραπεζών, με το οποίο, για να έχουμε μετρητά στην τσέπη μας, πρέπει υποχρεωτικά νά πάρουμε την πιστωτική μας κάρτα, νά στηθούμε στη γραμμή για κάποιες ώρες, να πάρουμε από το μηχάνημα ΑΤΜ μερικά χρήματα, μέχρι του ποσού των 420 € εβδομαδιαίως και τότε να νοιώθουμε ….ευτυχισμένοι! Αγαπήσαμε την πιστωτική μας κάρτα, παρά τό γεγονός, ότι δι’ αυτής εχάσαμε τα μετρητά μας, που είχαμε σε κάποιο λογαριασμό της Τραπέζης!
__________Κατάλαβες, λοιπόν, πώς δουλεύουν οι αιώνιοι εχθροί μας; Μας μεταλλάσσουν, χωρίς να το καταλάβουμε! Μας εξοικείωσαν με την έννοια “κάρτα”!
___________Για να κατανοήσουμε καλύτερα το “μεγάλο κόλπο” για την κατάκτηση της Ελλάδος, σας παρουσιάζουμε ένα έξυπνο ρεπορτάζ! Έχει τίτλο: “Κατάλαβες τώρα;”
_________Σας παρακαλώ, απολαύστε το στοχαστικά!

 

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 29 Οκτωβρίου 2015

 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ;;;

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours