Αιτήσεις στο Δήμο από δικαιούχους για υπαίθριο εμπόριο το Πάσχα και την Πρωτομαγιά

Estimated read time 1 min read

Σε συνέχεια της Α.Π. 1128/23-02-2016 ανακοίνωσης του Δήμου σχετικά με τη πραγματοποίηση εκδηλώσεων Α) εορτών ΠΑΣΧΑ ( πώληση κεριών) από 25-04-2016 έως και 30-04-2016.-
Β) της Πρωτομαγιάς και γνωστοποιούμε ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2016 στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων και Πλατεία Ομονοίας.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά , στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, που βρίσκεται επί της οδού Μαιζώνος αρ. 147 στο ισόγειο, καθημερινά και ώρες από 08:00 με 14:00 μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΙ :

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΈΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΔΕΙΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ( ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ή ΣΤΑΣΙΜΟΥ ) ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ :
1-ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΤΟΥΝΤΑ ή ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
2-ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Πρόσφατη απόδειξη ταµειακής µηχανής (έτους 2016)
Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος – ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ
∆ηµοτική Ενηµερότητα ( από το Δημοτικό Ταμείο που βρίσκεται επί της οδού αρ. 40 στο Ισόγειο)
Ταυτότητα ή διαβατήριο και φωτοτυπία .-

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ :
μετά τον έλεγχο των αιτήσεων, τα ονόματα των δικαιούχων συμμετοχής στις εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΗΜΕΡΕΣ πριν την πραγματοποίηση της κάθε εκδήλωσης, στο ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ που βρίσκεται επί της οδού Βότση αρ. 38 ( στο Ισόγειο), προκειμένου να καταβάλλουν το αντίστοιχο ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ( ΘΕΣΗΣ) και να παραλάβουν την αντίστοιχη άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου .

Σε αντίθετη περίπτωση ( μη προσέλευσης και καταβολής του τέλους στον καθορισμένο χρόνο), η θέση θα διατίθεται στον πρώτο επιλαχόντα κ.ο.κ.

You May Also Like

More From Author