Κυκλοφορούσε ελεύθερος 7 χρόνια – Εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Estimated read time 1 min read
Κυκλοφορούσε ελεύθερος όλα αυτά τα χρόνια, παρ’ ότι είχε συμμετοχή σε θανατηφόρα συμπλοκή αλλοδαπών το 2009 στην Πάτρα. Ο λόγος για έναν 29χρονο που εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και σε έλεγχο των στοιχείων του σήμανε συναγερμός. Και αυτό γιατί όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Γ΄ ανακριτή Πρωτοδικείου Πατρών και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

 

Ο άνδρας φέρεται μαζί με δύο ακόμη άτομα να είχε ξυλοκοπήσει έναν Αλβανό στην Πάτρα για προσωπικές διαφορές. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τελικά πέθανε μετά από μερικές ημέρες. Οι αστυνομικοί είχαν προσπαθήσει να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος όμως κατάφερε να ξεφύγει και όλο αυτό το διάστημα ζούσε εκτός Πατρών. Τελικά προχθές το βράδυ εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο και διαπιστώθηκε η βαριά ποινική του εκκρεμότητα.
Το ένταλμα σύλληψης αφορούσε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά στην πορεία προέκυψε ότι είχε γίνει μετατροπή της κατηγορίας. Χθες οδηγήθηκε στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
pelop.gr

You May Also Like

More From Author