ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Estimated read time 1 min read

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας,  32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα βουπρενορφίνης.

 

 

Σύλληψη μιας ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 52χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών για κλοπή και πλαστογραφία.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή

 

 

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία  σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή, ο οποίος προχθές παραβίασε κεντρική πόρτα μονοκατοικίας 43χρονου ημεδαπού  με τη χρήση σιδερένιου λοστού και αφαίρεσε  (30) χρυσές λίρες και χρυσά κοσμήματα, συνολικής αξίας (25.000) ευρώ. Ο δράστης αναζητείται.

 

Σύλληψη τεσσάρων  ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

 

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 16, 18, 30 και 22 ετών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να εισέλθουν  σε οικία ημεδαπού στην Πάτρα, πλην όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, διότι έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη. Οι δράστες κινούνταν με αυτοκίνητο, το οποίο  κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

You May Also Like

More From Author