ΑΠΟΚΡΥΦΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΤΟΜΟΣ

Estimated read time 1 min read

 

Είναι το εικοστό όγδοο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο πρώτος του τόμος εκδόθηκε το 1991.

Το Τρίτομο αυτό Μεταφυσικό φιλοσοφικό σύγγραμμα βαφτίστηκε Αποκρυφολογία γιατί ασχολείται αποκλειστικά με τους κρυμμένους και αφανέρωτους Νόμους του όλου Σύμπαντος, αυτούς που η διανοητική εμβέλεια αδυνατεί να περιλάβει στη λογική – συνειδητή περιοχή της, οι οποίοι όμως μας επηρεάζουν διαρκώς και από τους οποίους εν τέλει εξαρτάται η ίδια μας η ζωή και η εξέλιξή μας.

Περιληπτικά η Αποκρυφολογία είναι η Επιστήμη των επιδέξιων συνανθρώπων που αγωνίζονται σκληρά, να μελετήσουν τις εμπειρίες των μεταφυσικών ερευνητών (μυστών), πάνω στις ληθαργούσες δυνάμεις κάθε ανθρώπου και να τις επαληθεύσουν στους εαυτούς τους.

Γι’ αυτό μας παρέχει όλα τα γνωστά ως σήμερα αλλά και άγνωστα επιτεύγματα των πάμπολλων επί μέρους κλάδων της που καλύπτουν τόσο τον Μικρόκοσμο (άνθρωπο), όσο και τον Μακρόκοσμο (το σύμπαν ολόκληρο), με τις αόρατες στην ανθρωποϋπόσταση βαθιές του καταστάσεις, που τις γεμίζουν άπειρα όντα, κατάλληλα των υψηλοδονήσεών τους.

Αναλύεται εκτενώς όλη η αναγκαία Εσωτερική Παιδεία που έχει ανάγκη ο σημερινός άνθρωπος στο σταυροδρόμι της σύγχρονης πραγματικότητας, παρουσιάζονται οι μεγαλύτεροι Αποκρυφολόγοι όλων των εποχών, το έργο τους, η πλειονότητα των κλάδων που περιέχει η Αποκρυφολογία και τέλος μεταφυσικές λεπτομέρειες και αποκαλύψεις που για πρώτη φορά δημοσιοποιούνται.

Τα αίτια που οδήγησαν τον συγγραφέα στο να γραφεί το εν λόγω βιβλίο -πέραν των αναφερθέντων- είναι και η δίψα του ανθρώπου, κάθε ανθρώπου, να πληροφορηθεί ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

Σκοπός του εν λόγω έργου είναι να έρθει στην γνώση κάθε ανθρώπου πως η Αποκρυφολογία είναι μια ξέχωρη και αληθινή Επιστήμη, η Επιστήμη των Πρώτων Αρχών και Αιτιών και πως είναι σχεδόν ταυτόσημη η έννοια αυτή με την Εσωτερική Φιλοσοφία, την Μεταφυσική και τον Εσωτερισμό.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα σκοπό της έχει να δώσει ανώτερες Γνώσεις στον άνθρωπο, τραβώντας τον ψηλότερα από τη ζωώδη και ενστικτώδικη κατάσταση που διαβιεί και φέρνοντάς τον άλλη μια φορά κοντά στην Τελειότητα, στην οποία κάποτε βρισκόταν.

Παρέχεται πληθώρα Γνώσεων και πρωτόφαντων Αποκαλύψεων με αποκλειστικό σκοπό να πληροφορήσει και να εκπαιδεύσει αληθινά και εις βάθος τον αναγνώστη για την υπερπραγματικότητα, καθώς επίσης να επιτύχει να τον απαγκιστρώσει από τη συνείδησή του, ώστε να προσανατολιστεί ή και να συνδεθεί ο Νους του με την υποσυνείδηση ή την υπερσυνείδησή του, που θα του παράσχει ιδία γνώση και επαλήθευση για όσα του καταμαρτυρά η πλούσια και τέλεια εμπειρία ενός συνανθρώπου του. Βλέπε και τις περιλήψεις των άλλων δύο τόμων.

Παρουσιάζεται εκτενώς όλη η αναγκαία Εσωτερική Παιδεία – Πνευματική Τροφή που έχει ανάγκη ο σημερινός άνθρωπος στο σταυροδρόμι της σύγχρονης πραγματικότητας.

20 Ευρώ, Πρώτη Έκδοση 1991, σελ. 391, 24Χ17.
Πληροφορίες – παραγγελίες: 24310-75505 ή 6974-580768.
www.omakoio.gr ή https://omakoio.blogspot.com
E-mails: omakoio@omakoio.gr ή omakoeio@gmail.com

ΑΠΟΚΡΥΦΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΤΟΜΟΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΕΛ.
Θερμή παράκληση 5
Επιμέλεια του όλου έργου 5
Η ονομασία του έργου 7
Η παρεξηγημένη λέξη της Αποκρυφολογίας 9
Αφιέρωση 13
Σκοπός του έργου μου αυτού 15
Διαίρεση του όλου έργου σε δύο τόμους 17
Προετοιμασία του αναγνώστη 19
Η θεωρητική πλευρά της όλης Αποκρυφολογίας 21
Πρόλογος 23
Εισαγωγή 25
Αποκρυφολογία η πρώτη των Επιστημών 29
Ας Αποκρυφολογήσουμε το Σύμπαν 53
Ο άνθρωπος ανάμεσα στους κόσμους 75
Μερικοί κλάδοι της Αποκρυφολογίας που μπορούν
να κατανοηθούν 105
Η μανία της μαντείας 151
Η θεραπευτική μανία 175
Παραπλήσιες εξελίξεις 191
Άνομα περιπλανώμενα όντα 219
Σαρκώσεις και αποσαρκώσεις πνευματοψυχών 247
Οι Δημιουργίες και οι καταστροφές τους 271
Η Ελεύθερη Βούληση 297
Ομαδικές Ψυχές 327
Τα Αδελφά Πνεύματα 343
Ο Παντεπόπτης Οφθαλμός 361
Επίλογος 373
Το εξώφυλλο του πρώτου τόμου 383
Τα ευχαριστήριά μου 385
Περιεχόμενα 387
Κυκλοφορούντα του ίδιου βιβλία, μελέτες 389
Περιοδικό, εσωτερικό κλειδί, σχολές 391

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα εξώφυλλα των βιβλίων όλων των εκδόσεων (πρώτη, δεύτερη, τρίτη κ.λ.π.), οι περιλήψεις και τα αντίστοιχα περιεχόμενα ανεβαίνουν με τη σειρά έκδοσης όπως πρωτοεκδόθηκαν από τον ίδιο τον Μαργιωρή μεταξύ 1970 (Πατάπιος ο ταπεινός) και 1993 (Αποκρυφολογία Γ΄ Τόμος) όπου και μετέστη.

Μέσα σε αυτά τα 23 χρόνια (1970-1993) συνέγραψε και εξέδωσε περί τα 34 βιβλία, 34 μελέτες, 49 τεύχη του διμηνιαίου μεταφυσικού περιοδικού “Ομακοείο”, 8 κλάδους σπουδών της μεταφυσικής δι’ αλληλογραφίας με 10 έως 11 τριάδες – μαθήματα ο κάθε κλάδος ξεχωριστά.

Παράλληλα ίδρυσε το Σύλλογο του Αγίου Παταπίου το 1972 και το Ομακοείο Αθηνών το 1976. Στους χώρους αυτούς καθώς και στην Ανάβυσσο εκπαίδευε τους μαθητές του συστηματικά μέσα από ομιλίες, σεμινάρια και μαθήματα, ενώ δεχόταν καθημερινά κόσμο στο γραφείο του και ασκούσε-δίδασκε την εσωτερική θεραπευτική.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours