ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

Πάτρα, 5 Φεβρουαρίου 2017

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

 

 

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι στις 03.02.2017 αργά το βράδυ,  με την χρήση συρμάτων επιχείρησε να παραβιάσει  θύρα αυτοκινήτου,  ωστόσο εγκατέλειψε την προσπάθεια του όταν έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και μετά από πεζή καταδίωξη τον συνέλαβαν. Ο  29χρονος απέρριψε στο έδαφος ένα κινητό τηλέφωνο και μία  τσάντα με μία πέτρα τα οποία κατασχέθηκαν ως πειστήρια.

Από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης νωρίτερα την ίδια ημέρα (3-2-2017) είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό, σταθμευμένου ανασφάλιστου  φορτηγού, δύο κινητά τηλέφωνά, μεταξύ των οποίων και αυτό που κατασχέθηκε.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 51χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στο χώρο του γκαράζ μία  συσκευασία καπνού εμπορίου, η οποία περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους (8,3) γραμμαρίων.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

 

 

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι προσπάθησε να διαρρήξει αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε χώρο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή και μεταφορά λαθραίου καπνού

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψη και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 58 και 52 ετών, διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πέντε ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν χύμα καπνό, συνολικού βάρους 4 κιλών και 850 γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκε  συνολικά το χρηματικό ποσό των  (915) ευρώ που κατείχαν οι δράστες, ως προερχόμενο από παράνομες πράξεις.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Σύλληψη ημεδαπού

για κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή και κατασχέθηκαν δύο τσιγάρα με μίγμα καπνού – κάνναβης και μια συσκευασία με κάνναβη συνολικού βάρους (5,7) γραμμάριων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ο δράστης τους παρέδωσε αυτοβούλως χύμα ποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (5,2) γραμμάριων.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην επαρχιακή οδό Παπαδάτου Φυτειών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο αλκοολομέτρησης ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

 

You May Also Like

More From Author