Β. Μεϊμαράκης: Διήμερη επίσκεψη στην Αχαΐα

Estimated read time 1 min read

Επίσκεψη στην Αχαΐα πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σήμερα και αύριο. Ο Νομός συγκαταλέγεται στις περιοχές εκείνες που δίνει έμφαση το επιτελείο του Β. Μεϊμαράκη με φόντο τις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Ο Β. Μεϊμαράκης θα ξεκινήσει τις επαφές του από τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, με τον οποίο θα έχει συνάντηση στις 15:00. Το βράδυ (20:30) θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ» παρουσία τοπικών υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

ΟΛΠΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟ

Αύριο το πρωί (9:45) ο Β. Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί το λιμάνι της Πάτρας (Οργανισμό Λιμένα) και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Αίγιο. Το πρόγραμμα των συναντήσεων περιλαμβάνει διαδοχικές συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων-Αιγιαλείας Αμβρόσιο (11:15), τον δήμαρχο Αιγίου Θανάση Παναγόπουλο (11:45) και με κομματικά στελέχη της περιοχής στην αίθουσα «Νέοι Ορίζοντες» (12:00). Είναι όμως πιθανό να γίνουν επαφές και με άλλους παράγοντες και φορείς του Αιγίου στην περίπτωση που το επιτρέψει το πιεστικό πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ.

Ο Β. Μεϊμαράκης θα αναχωρήσει στη συνέχεια από το Αίγιο με προορισμό την Τρίπολη, όπου έχει προγραμματιστεί ομιλία του σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου. Νωρίτερα, θα έχει διάφορες επαφές με στελέχη του κόμματος και εκπροσώπους φορέων.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εξάλλου, τις οδηγίες από την κεντρική διοίκηση περιμένουν στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Αχαΐας της ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές της 22ης Νοεμβρίου. Η εισήγηση που έχει γίνει από τον πρόεδρο της οργάνωσης Γιάννη Μάκκα, είναι οι εκλογές να γίνουν σε 30 εκλογικά τμήματα ανά την Αχαΐα και να στηθούν 34 κάλπες (διπλές στους μεγαλύτερους πληθυσμιακά δήμους). Επίσης, έχει σταλεί επιστολή προς τους πέντε δημάρχους του νομού από τους οποίους ζητούνται οι χώροι των κέντρων εξυπηρέτησης πολιτών που είχαν χρησιμοποιηθεί και στις εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού το 2009. Ο στόχος για τη ΝΔ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο είναι η μαζικότητα και φυσικά να περιφρουρηθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Η κομματική οργάνωση βρίσκεται σε αναζήτηση εθελοντών με εμπειρία στην εκλογική διαδικασία, προκειμένου να στελεχώσει τα εκλογικά τμήματα που θα οριστούν.

πηγή: pelop.gr

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours