«Bella» Μια Staffordshire Bull Terrier Πεθαίνει ένας ήρωας στα χέρια ιδιοκτήτες της

Estimated read time 1 min read

Nicole Russell, η οποία ζούσε στο Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική, ήταν έτοιμη να φύγει για τη δουλειά ένα πρωί, όταν ένα αυτοκίνητο με τέσσερις ένοπλοι πήδηξαν έξω και ζήτησαν τα κλειδιά και το πορτοφόλι της. Nicole σήκωσε τα δύο χέρια έξω, έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τα κοσμήματα και τα κλειδιά της. Φοβισμένη και μπερδεμένη εκείνη έσπευσε να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, δεν συνειδητοποιεί   ότι  λανθασμένα  παρέδωσε  τα κλειδιά του σπιτιού της.

Οι άνδρες έγιναν βίαιοι  όταν τα πλήκτρα δεν  ξεκλείδωσε το αυτοκίνητο. Όταν ένας από τους άνδρες άρπαξε και άρχισε το σύρσιμο της προς το αυτοκίνητο κα Russell (με φόβο για τη ζωή της) ούρλιαζε. Η μητέρα της Νιcole, ειδοποιείται από τις κραυγές και πίεσε ένα κουμπί πανικού στο σπίτι και έτρεξε στον κήπο.

Εκεί βρέθηκε αντιμέτωποι με έναν εισβολέα με ένα μαχαίρι.

η Bella, της οικογένειας 4 χρόνια-old Staffordshire Bull Terrier, ήταν με τη μητέρα της και αμέσως όρμησε στο μαχαίρι κρατώντα εισβολέα. η Bella δακγωσε των εισβολέα πολλές φορές στο πόδι και στη συνέχεια πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν από τους συνεργούς του. Παρά τον τραυματισμό της Bella συνέχισε να υπερασπιστεί την οικογένειά της, μέχρι οι άνθρωποι πανικοβλήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Υπήρχε ένα σημείο, όταν ένας από τους άνδρες (έχοντας μόλις πυροβόληση την Bella) γύρισε το όπλο του για την Nicole και τράβηξε τη σκανδάλη. Όμως, είτε το όπλο misfired οι ή Μπέλλα είχε πάρει τη σφαίρα που για την Νιcole.

Όταν φυγαν οι εισβολεύς η Bella κάθισε και κύλησε και η Nicole πραγματοποιήθηκε τον ήρωα σκύλο Bella στην αγκαλιά της. η Bella την κοίταξε ήσυχα για λίγα λεπτά και πέθανε.

Η αυτοψία έδειξε ότι η καρδιά της Μπέλλα είχε αδειάσει τελείως από το αίμα σε σκληρή μάχη της για να προστατεύσει την οικογένειά της.

Στις 8 Νοεμβρίου για το 1997 «Bella» απονεμήθηκε μετά θάνατον ένα ρόδακα τρόπαιο επτά δαχτυλίδι για την ανιδιοτελή ηρωισμό της υπεράσπισης της οικογένειάς της.

 

You May Also Like

More From Author