Συνελήφθη 47χρονος στην Πάτρα για ληστεία

Estimated read time 1 min read

Ο δράστης οδηγώντας κλεμμένη μοτοσικλέτα αφαίρεσε από πεζή γυναίκα την τσάντα της

 

Συνελήφθη, προχθές (28-5-2017) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαϊας, ένας 47χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή.

 

Ειδικότερα, ο δράστης προχθές το πρωί, στην Πάτρα, αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα ημεδαπού και την ίδια ημέρα αργά το βράδυ, οδηγώντας την, προσέγγισε μια γυναίκα, που κινούνταν πεζή, αφαιρώντας της, μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (35) ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι σε σύντομο χρόνο εντόπισαν τον 47χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ βρήκαν και κατέσχεσαν την μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. ανταποκρίνονται στην ανάγκη ταχείας και μαχητικής επέμβασης τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταστολή κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.(link από facebook Ελληνικής Αστυνομίας με αφιέρωμα  στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαϊας )

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

You May Also Like

More From Author