ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών  

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Τριπόλεως –Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι οδηγούσε μοτοσικλέτα και σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις και για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Θέρμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου ένας 40χρονος αλλοδαπός,  διότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές  αποφάσεις  του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 6 μηνών και 20 ημερών καθώς και χρηματικό πρόστιμο 3050 ευρώ, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών  

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  Αγρινίου, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε (1,5) ναρκωτικό δισκίο.

 

You May Also Like

More From Author