ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

 

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22, 30 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή

 

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, προσέγγισε με δίκυκλο μοτοποδήλατο 73χρονη πεζή και της αφαίρεσε την ατομική της τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

 

Σύλληψη πέντε   ημεδαπών  για ρευματοκλοπή

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Λαμπέτι και στον Πύργο Ηλείας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πέντε ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36, 39, 44, 52 και 52 ετών, διότι σε αστυνομικους έλεγχους που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, με τη συνδρομή τεχνικών της Δ.Ε.Δ.Δ.ΗΕ Πύργου Ηλείας, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών,  οι οποίοι παραβίασαν χρηματοκιβώτιο που βρίσκονταν σε ντουλάπα δωματίου ξενοδοχείου στην Ηλεία, το οποίο νοίκιαζε αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου  δράστη για επικίνδυνη  σωματική  βλάβη και του Νόμου περί όπλων

 

 

Από τους αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί όπλων σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα στη Νεάπολη προκάλεσε με τη χρήση σιδερένιας βέργας σωματικές βλάβες σε 69χρονη ημεδαπή, τραυματίζοντας την στο κεφάλι.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος μεσημβρινές ώρες της  23/07/2017 προκάλεσε φθορές σε Δημοτικό σχολείο στο Αγρίνιο, σπάζοντας τζάμι παραθύρου αίθουσας διδασκαλίας.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση  

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ., ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, για απάτη.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 45ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε φορτηγό ιδιοκτησίας του, υπό την επήρεια μέθης.

 

You May Also Like

More From Author