ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός άγνωστου δράστη για ληστεία

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα στην Πάτρα, ενώ επέβαινε σε δίκυκλο  και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας κράνος, ακινητοποίησε 62χρονη ημεδαπή και της απέσπασε βίαια από το λαιμό της, δύο χρυσές αλυσίδες  συνολικής αξίας (600) ευρώ.

 

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  δυο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

 

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 37, 42 και 43 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

 

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για κλοπή

 

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, μετέβησαν σε εταιρεία εμπορίας τροφίμων στην Πάτρα και αφού αναρριχήθηκαν, απενεργοποίησαν σύστημα συναγερμού και εισήλθαν στο εσωτερικό της, όπου αφαίρεσαν δύο χρηματοκιβώτια.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Σκλίβα Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί, στο έδαφος, μέσα σε βατώνα,  τρία φυτά κάνναβης, ύψους από (70) εκατοστά έως (1) μέτρο περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

 

 

You May Also Like

More From Author