ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

Σύλληψη αλλοδαπού  για απόπειρα κλοπής

 

 

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, επ΄ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, διότι με την χρήση μεταλλικού λοστού αποπειράθηκε να διαρρήξει καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα.

 

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, που περιπολούσαν στην περιοχή, ενώ  σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία και δύο  κινητά τηλέφωνα.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απόπειρα ληστείας και νόμου περί όπλων

 

 

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το βράδυ στην Πάτρα, με την απειλή όπλου, τύπου πιστολιού, ακινητοποίησε 21χρονη ημεδαπή και αποπειράθηκε να την ληστέψει.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

 

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου για τα όπλα

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 45χρονου ημεδαπού , ο οποίος χθες το απόγευμα, μετέβη σε οικία 62χρονου ημεδαπού,  στο Κάλφα Αχαΐας, όπου διαπληκτίστηκε με τον τελευταίο και τον έπληξε με μαχαίρι στον θώρακα, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη.

 

Σε βάρος του δράστη,  σχηματίστηκε, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.

 

Ο 62χρονος διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς και οικόσιτων ζώων

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έπειτα από καταγγελία φιλοζωικού σωματείου,  διαπιστώθηκε ότι σε εταιρία που εκπροσωπεί νόμιμα, υπήρχαν οστά νεκρών ζώων (κουφάρια) σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς και η μη τήρηση κανόνων ευζωίας δύο αμνών, των οποίων τα άκρα τους ήταν δεμένα.

 

 

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

Ανεύρεση πολεμικού υλικού  

 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου  περισυνέλεξαν, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, δυο οβίδες παλαιού τύπου, οξειδωμένες, που προσομοίαζαν με στρατιωτικές οβίδες, μήκους (50) με (55) εκατοστών, οι οποίες βρέθηκαν από διερχόμενο πολίτη σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο.

Οι  οβίδες θα παραδοθούν στην αρμόδια στρατιωτική Υπηρεσία.

 

 

 

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων  αλλοδαπών για ληστεία κατά συναυτουργία

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών ανδρών υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι πριν τρεις ημέρες το πρωί, στο Τραγανό Ηλείας, ενεργώντας από κοινού, απέσπασαν, με την άσκηση σωματικής βίας, από 37χρονο ομοεθνή τους, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ και μια τραπεζική κάρτα.

Ο τραυματίας  διεκομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη δυο ημεδαπών  για ληστεία

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς τη ομάδας ΔΙ.Α.Σ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 23 και 24 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού μέσα σε ανελκυστήρα πολυκατοικίας, αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας, από 91χρονο ημεδαπό το χρηματικό πόσο των (170) ευρώ.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς  του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε αγρόκτημα κοντά στην οικία του, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους τριών μέτρων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (9,6) γραμμάρια κάνναβης.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία

 

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος έξι αγνώστων δραστών οι οποίοι, προχθές το βράδυ, στην Κάτω Χρυσοβίτσα  Θέρμου, ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν ένα 24χρονο, υπήκοο Μεξικού και ένα 26χρονο, υπήκοο Βουλγαρίας, στους οποίους άσκησαν σωματική βία και τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (160) ευρώ, διάφορα προσωπικά είδη και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

 

Σύλληψη ημεδαπού για νομοθεσία περί όπλων άσκοποι πυροβολισμοί

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Σταμνά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού,  ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς, στην αυλή της οικίας του, πυροβολώντας στον αέρα έξι φορές με κυνηγετικό όπλο.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι το βράδυ της 19-8-2017, εισήλθαν σε προαύλιο χώρο Δημοτικού σχολείου στο Μεσολόγγι και πετώντας πέτρες προκάλεσαν φθορές σε παράθυρα του σχολείου.

 

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικης ημεδαπής

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικής ημεδαπής, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό.

Ειδικότερα,  29χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια ανήλικη ημεδαπή, ηλικίας 2,5 ετών,  τη στιγμή που διέσχιζε πεζή την οδό.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, συνέλαβαν τον 29χρονο οδηγό του οχήματος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για τη διερεύνηση των αιτίων και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

 

 

You May Also Like

More From Author