Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάτρας

Estimated read time 1 min read

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου πραγματοποιήθηκε από το νέο διοικητικό συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάτρας.

Ο κ. Αλεξόπουλος υποδέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία της Ένωσης με την Π.Ε. Αχαΐας θα συνεχίσει να είναι αποδοτική και αποτελεσματική σε ότι άφορα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς- κηδεμόνες τους.

Η συζήτηση αφορούσε θέματα παιδείας, ασφάλειας, μεταφοράς μαθητών, συνεργασίας για μελλοντικές δράσεις, αξιοποίησης διαφόρων προγραμμάτων για τη βελτίωση των σχολικών κτιρίων κλπ.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας τόνισε ότι « με την έγκαιρη και αποδοτικότερη προετοιμασία σε συνδυασμό με τη στενότερη συνεργασία εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ελαχιστοποιηθούν θέματα που τυχόν μπορεί να προκύψουν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος Φωτεινή Συριώτη-Κυπραίου, ο Γραμματέας Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο Ειδ. Γραμματέας Χρυσόστομος Οικονόμου, η Ταμίας Ελένη Μπεχλιούλη και ο Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης ΠΔΕ κ. Κόλλαρης Κωνσταντίνος.

You May Also Like

More From Author