ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

 

Σύλληψη ημεδαπής που διώκονταν με ένταλμα σύλληψης

 

 

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, μια 53χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

 

Πρόκειται για την δράστιδα που είχε συλληφθεί στις 30-8-2017, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για διακίνηση ηρωίνης.

 

Υπενθυμίζεται ότι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, είχαν πραγματοποιήσει έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία της 53χρονης, όπου είχαν βρει  και κατασχέσει τα εξής :

 

Ø  Δεκατρείς ισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν (6,5) γραμμάρια ηρωίνης,

Ø  Δύο συσκευασίες που περιείχαν (5,6) γραμμάρια ηρωίνης,

Ø  Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

Ø  Δύο κινητά τηλέφωνα

 

Επιπλέον είχαν συλληφθεί, νωρίτερα την ίδια ημέρα, (30-8-2017) και δύο ημεδαποί άνδρες, οι οποίοι είχαν προμηθευτεί από την 53χρονη, δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης.

 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

 

 

 

Σύλληψη τριών ημεδαπών για εκούσια απαγωγή κατά συναυτουργία

 

 

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 16, 41 και 65 ετών διότι ενεργώντας από κοινού, στις  08-09-2017 αργά το βράδυ, απήγαγαν εκουσίως με σκοπό το γάμο, από την πλατεία Δύμης Δυτικής Αχαΐας, ένα 11χρονο κορίτσι, χωρίς την συγκατάθεση των γονέων της.

Το κορίτσι έχει επιστρέψει στους γονείς της, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών  

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Σαγέικα Αχαΐας,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ηρωίνη συνολικού βάρους (2,3) γραμμαρίων και πέντε ναρκωτικά – φαρμακευτικά δισκία.

 

 

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 43χρονη ημεδαπή, η οποία νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχε αφαιρέσει από 45χρονο ημεδαπό το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή της δράστιδας το κινητό τηλέφωνο και το απέδωσαν στον παθόντα.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

Εξιχνίαση κλοπής  

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης οικίας και κλοπής χρηματικού ποσού, που είχε διαπραχθεί φέτος τον Ιούνιο στον Πύργο Ηλείας.

 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 16χρονου ημεδαπού, ο οποίος στις 10-6-2017, είχε διαρρήξει οικία ημεδαπού στον Πύργο Ηλείας και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των (5.000) ευρώ.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

 

 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το οποίο έγινε χθες το βράδυ, στο 82ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Παναιτωλίου.

Ειδικότερα, ένας 55χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα ,που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και κινούνταν προπορευόμενος στην ίδια κατεύθυνση.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 27χρονος και ελαφρά ο 55χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

 

You May Also Like

More From Author