Σκληρή πολιτική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης από την Πάτρα

Estimated read time 1 min read

Σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά και πολιτική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης εφόσον εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής σε πυκνό ακροατήριο στον «Αστέρα».
Πρόσθεσε ότι στο παρελθόν η ΝΔ κέρδισε την εξουσία χωρίς να λέει ευθέως τι θέλει να κάνει, αλλά στρογγυλεύοντας τα πράγματα και κουβαλώντας μια φοβία για την Αριστερά. «Το να πάρουμε την εξουσία είναι γλυκό. Αλλά αν την πάρουμε χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει τι θα την κάνουμε, είναι μια τρύπα στο νερό. Πρέπει να την πάρουμε επειδή την αξίζουμε, επειδή έχουμε επιβάλει τις ιδέες μας στην κοινωνία και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Αυτό είναι το μόνο μέλλον που έχει και η ΝΔ, και ο τόπος. Οτιδήποτε άλλο θα είναι συμβιβασμός…».
ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ
Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό βίας σε βάρος του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου επεσήμανε ότι αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και έδερναν ανηλεώς μπροστά στη Βουλή έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να γίνει μια σύλληψη, «θα ζητούσε την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου…».
«Θέλω να γίνει ντιμπέιτ και μάλιστα πολλά ντιμπέιτ. Να ρωτήσετε τον κ. Τζιτζικώστα και τον κ. Μεϊμαράκη» απάντησε σε δημοσιογράφους, προσερχόμενος στον «Αστέρα». Χαρακτήρισε πολύ σοβαρό το θέμα του Γ. Πανούση και πρόσθεσε ότι σε οποιαδήποτε χώρα είχε συμβεί κάτι ανάλογο, θα είχε γίνει πολιτικός σεισμός. «Απορώ πώς στεκόμαστε ακόμα χωρίς να συμβαίνει τίποτα…» είπε.
Πριν την ομιλία στον «Αστέρα» ο Aδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με κομματικά στελέχη στο Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Αχαΐας της ΝΔ.
O A. Γεωργιάδης δεν απέφυγε να τοποθετηθεί σε παρατήρηση στελέχους της ΝΟΔΕ ότι και οι τέσσερις υποψήφιοι για την αρχηγία πρέπει να εγγυηθούν την ενότητα της παράταξης. Συμφώνησε ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη αγωνία της βάσης της ΝΔ, αλλά αντέτεινε ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος για τη συνοχή του κόμματος. Απέδωσε τον φόβο στο διαχρονικό πρόβλημα που έχει η ΝΔ να μην συζητάει.

πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours