Έτσι έσωσαν τον Αμερικανό που πήγε στο νοσοκομείο για πονοκέφαλο αλλά είχε μόλις μισή ώρα ζωής

Estimated read time 1 min read

Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως πηγαίνοντας στο γιατρό εξαιτίας ενός φρικτού πονοκέφαλου, εκείνος θα του έλεγε πως είχε μόλις μισή ώρα ζωής!
Ο Luis Ortiz, από το Σακραμέντο, υπέφερε από σοβαρές κεφαλαλγίες, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη γνώμη έμπειρων νευροχειρουργών, ωστόσο ακόμα και αυτοί σοκαρίστηκαν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Και πώς όχι όταν διαπίστωσαν πως αυτό που προκαλούσε τους έντονους πόνους ήταν ένα σκουλήκι-ταινία (tapeworm) το οποίο είχε κάνει κατάληψη στον εγκέφαλό του! Κάτι βέβαια που έκανε τη μεταφορά του στο χειρουργείο κάτι παραπάνω από επιτακτική.
Εκεί μάλιστα οι χειρουργοί ανακάλυψαν πως το σκουλήκι είχε θεωρήσει τον εγκέφαλο του 26χρονου φοιτητή φιλόξενο για ένα σάκο από προνύμφες, το οποίο εμπόδιζε την αιμάτωσή του!
Η αλλιώς ότι σε 30 λεπτά ο Ortiz θα ήταν… νεκρός!

«Ευτυχώς που αποφάσισε να έρθει στο νοσοκομείο. Τον προλάβαμε την τελευταία στιγμή», ανέφερε ένας από τους νευροχειρουργούς, ενώ από την πλευρά του ο νεαρός Αμερικανός τόνισε: «Ήταν ακόμα ζωντανό όταν το έβγαλαν οι γιατροί από το κεφάλι μου. Ποιες οι πιθανότητες να είχα ένα παράσιτο στον εγκέφαλό μου; Είμαι χαρούμενος που πήγα στο νοσοκομείο γιατί αν είχα αργήσει άλλα 30 λεπτά δεν θα ήμουν εδώ».
Ο Ortiz πλέον, ο οποίος δεν ξέρει πώς κόλλησε το σκουλήκι, αναρρώνει από την επέμβαση, ακολουθώντας ειδική θεραπεία για να επανέλθει μέρος της μνήμης του που έχασε.
Σύμφωνα με τους γιατρούς του Napa’s Queen of the Valley, πιθανότατα είχε φάει άψητο ή χαλασμένο κρέας…

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours