ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ   

 

 

Σύλληψη

ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

 

 

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απάτη.

 

 

Σύλληψη

ημεδαπού

με ένταλμα για υπόθεση κλοπής

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρους του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, για υπόθεση κλοπής.

 

 

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 38 και 41 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων, πέντε φιάλες οινοπνευματώδους ποτού.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δράστες, λίγη ώρα νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει διάφορα εμπορεύματα από ακόμα ένα κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων.

 

Επισημαίνεται ότι, τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων.

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή κατά συναυτουργία

 

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να παραβιάσει αυτόματο πωλητή παιχνιδιών που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο καφετέριας στην Πάτρα.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης τις τελευταίες είκοσι ημέρες είχε παραβιάσει ακόμη δώδεκα αυτόματους πωλητές παιχνιδιών στην ίδια επιχείρηση, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

 

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, για κλοπή.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

 

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, μια 52χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 78χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας (500) ευρώ.

Επισημαίνεται ότι τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 18χρονος ημεδαπός,  διότι αφαίρεσε από αποθήκη 61χρονου ημεδαπού στο Αιτωλικό  μία ηλεκτρική γεννήτρια.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστης δράστιδας για κλοπή

 

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστης δράστιδας, η οποία χθες το μεσημέρι μετέβη σε υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ. στο Αιτωλικό και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ.

 

 

You May Also Like

More From Author