ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ   

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού ατόμου για καταδικαστική απόφαση

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών για υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και για παράνομη οπλοκατοχή

 

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα 58χρονου ημεδαπού.

 

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη  βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα πυροβόλο όπλο (τύπου πιστολιού), με μια γεμιστήρα, που περιείχε πέντε φυσίγγια.

 

Επισημαίνεται ότι, οι αστυνομικοί  κατέσχεσαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα και την απέδωσαν στον παθόντα.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

 

 

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας

 

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Τραγανό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο μπαταρίες γεωργικού ελκυστήρα, που ήταν προϊόντα κλοπής.

 

Από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 31χρονος είχε προμηθευτεί, έναντι χρηματικού ποσού, τις μπαταρίες από δυο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 46 και 41 ετών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα τις είχαν αφαιρέσει από ισάριθμα οχήματα ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού  για απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα

 

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 71χρονος ημεδαπός, διότι λόγω κτηματικών διαφορών, απείλησε με  κυνηγετική καραμπίνα, έναν 33χρονο ημεδαπό.

Επισημαίνεται ότι, το κυνηγετικό όπλο του δράστη βρέθηκε και  κατασχέθηκε.

 

You May Also Like

More From Author