ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ   

 

Σύλληψη ημεδαπής  για καταδικαστικές  αποφάσεις 

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια 62χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του  Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης (27) μηνών και χρηματικό πρόστιμο (15.000) ευρώ, για υπεξαίρεση και αυθαίρετη κατασκευή.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων  δραστών για κλοπή

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων  δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα παραβίασαν αποθηκευτικό χώρο καταστήματος εμπορίου προϊόντων καπνού και αφαίρεσαν  πακέτα τσιγάρων και καπνικά προϊόντα.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

 

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

 

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης  τριών (3) ετών και δεκαοχτώ (18) μηνών, για κλοπή.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για έκρηξη

 

 

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές αργά το βράδυ, τοποθέτησε  σε κάδο απορριμμάτων σε προαύλιο χώρο Ιερού Ναού στο Αγρίνιο, αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από μια φιάλη βουτανίου, τον οποίο στη συνέχεια πυροδότησε, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στον κάδο.

Από την έκρηξη δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές ούτε προκλήθηκαν άλλες υλικές ζημιές στον Ιερό Ναό και στον περιβάλλοντα χώρο.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστικές αποφάσεις

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δεκαεπτά μηνών για πλαστογραφία και  παράβαση του νόμου περί έκδοσης επιταγών.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρίνιου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρισκόμενος σε κατάσταση εμφανούς μέθης, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοολομέτρησης.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, παρουσιάζοντας εμφανείς ενδείξεις μέθης, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοολομέτρησης.

 

 

You May Also Like

More From Author