ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ   

 

 

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κατοχή  ναρκωτικών

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα και το βράδυ, στην Πάτρα, σε τέσσερις διαφορετικούς ελέγχους, που ενήργησαν κατά περίπτωση αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Άμεσης Δράσης,  τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40, 42, 38 και 21 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης  και κάνναβης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή  

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το απόγευμα στις Καμάρες Αιγιαλείας παραβίασε πόρτα  εξοχικής οικίας 50χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε έπιπλα και  τιμαλφή, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

 

Επισημαίνεται ότι μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

 

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα σύλληψης  

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αμαλιάδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές  αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης (43) μηνών, για εμπρησμό και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

 

Εξιχνίαση κλοπής

 

 

 

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, κλοπή που είχε διαπραχθεί πριν από περίπου δυο χρόνια στο Αγρίνιο σε βάρος 71χρονης ημεδαπής.

 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 64χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, έγκλειστου σε σωφρονιστικό κατάστημα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Ειδικότερα, ο δράστης την 10-06-2016 στο Αγρίνιο διένοιξε οπή   σε τοίχο κοσμηματοπωλείου ημεδαπής και αφαίρεσε τιμαλφή και καθώς και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 64χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του Νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το πρωί, αποπειράθηκε να θανατώσει ζώο συντροφιάς (σκύλο) 51χρονου ημεδαπού στο Θέρμο, παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή

 

You May Also Like

More From Author