DR. Nicolas kaloy – τελευταια λογια!!! RIP!!!!

Estimated read time 1 min read

Dear All

Moυ προκαλεί κατάπληξη πόση άγνοια υπάρχει, διεθνώς, για το ελβετικό ΄συστημα διακυβερνήσεως. Υπάρχουν κόμματα, ε;ναι ουσιαστικά 4. Υπάρχει “αριστερά”.”δεξιά” κέντρο” ακόμη και κομμουνίζοντες. Αλλά είναι όλα σύμφωνα με την Αριστοτελική αρχή της Μεσότητος. ΔΕΝ υπάρχει φανατισμός, ΔΕΝ υπάρχει “θα κάνουμε κινητοποιήσεις εντός και εκτός της Βουλής για να πέσει η κυβέρνηση”. ΔΕΝ υπάρχουν διαδηλώσεις στους δρόμους που κλείνονται κάθε λίγο για τους φιλησυχους πολίτες. ΔΕΝ υπάρχουν απεργίες κάθε τόσο που προκαλούν τα εκτός εξουσίας κόμματα. ΔΕΝ χρησιμοποιούνται από τα κόμματα τα Συνδικάτα για να ανατρέψουν την κυβερνηση. ΔΕΝ υπάρχουν κουκουλοφόροι να βγαίνουν (παρακινούμενοι από τα κόμματα) στους δρόμους με μολότωφ και ρόπαλα. ΔΕΝ υπάρχει πολιτικός ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ …κλπ. Αλλά τι υπάρχει? Υπαρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Πώς γίνεται αυτό? ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΏΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η οποία αποτελείται από 7 (ΕΠΤΑ) υπουργούς, ανά δύο από τα τρία μεγάλα κόμματα και έναν από το μικρότερο κόμμα. Καλά. θα μου πείτε, Πώς συμφωνούν μεταξύ τους? Απλούστατα, δεν συμφωνούν. Τότε? Τότε, αγαπητοί μου. η διαφορά λύεται όπως στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Στο θέμα που δεν συμφωνούν, στο θέμα που δεν καταλήγουν σε συμβιβασμό, ε, τότε απευθυνονται στον ΛΑΟ. Γίνετια δημοφήφισμα για το συγκεκριμένο θέμα και ο λαός αποφασίζει είτε υπέρ του ενός είτε υπέρ του άλλου ΕΙΤΕ, το κυριότερο, σε προτεινόμενη μέση λύση. Και όλοι ζουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, όπως στα παραμύθια.

Και έτσι έχουν φτιάσει το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ κράτος στον κόσμο και το τελειότερο ΚΡΑΤΟΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ στον κόσμο. Με 4 δημοψηφίσματα κάθε χρόνο και με μία εκλογή προσώπων κάθε 4 χρόνια. Τόσο απλά. Και αφού είναι έτσι, και αφού ‘εχουν την μεγαλύτερη πολιτική σταθερότητα και είναι το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ δυνατόν ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλάει γι αυτό. Εκτός από τους συνήθεις “χρήσιμους ηλίθιους” που λένε “αυτα δεν γίνονται στην Ελλάδα”!!!! Αλλά γίνονται μιά χαρά και μεταξύ ΟΛΩΝ των Ελλήνων που ζουν στην Ελβετία !!!

Και γι αυτό, αγαπητοί μου, η Ελλάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ! Εξ αιτίας τίνων. Μα ακριβώς εξ αιτίας αυτών των “χρήσιμων ηλιθίων”.

(Ρωτείστε π.χ. τον κ. Μεϊμαρακη. Θα σας πει. Και μετά ρωτείστε όλους τους Αρχηγούς των κομμάτων. Θα σας πουν))

Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος Ph.D.

Geneva

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours