ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ   

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αναζητείται για να συλληφθεί, ένας 33χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, διότι χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

 

 

Σύλληψη τριών  αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στην Χώρα

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 29, 29 και 28 ετών, καθώς και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

 

Σύλληψη  αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ονδούρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών, για υπεξαίρεση.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αρχαία Ολυμπία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών, για πλαστογραφία.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

 

Σύλληψη ημεδαπής

για παράνομη οπλοκατοχή  

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, μια 37χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Θέρμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Θέρμου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι είχε επανασυνδέσει την οικία του παράνομα στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, παρά το γεγονός ότι η σύνδεση του είχε διακοπεί λόγω οφειλών.

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική   απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών, για ενδοοικογενειακή βία.

 

 

Σύλληψη πέντε ατόμων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το μεσημέρι, σε διάφορες περιοχές του Αγρινίου και της Κατούνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, τέσσερις  ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 55, 24, 23 και 21 ετών, καθώς και ένας 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος  Αλβανίας, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

 

Σύλληψη δυο  αλλοδαπών  για  παράνομη διαμονή στην Χώρα

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 51 και 24 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον κόμβο Ερμίτσας, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ, για παράβαση του Δασικού Κώδικα.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

 

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι τη ρευματοδοτούσε παράνομα.

 

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (1.064) γραμμάρια λαθραίου καπνού  και (1.355) αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα.

 

 

 

 

Σύλληψη πέντε ατόμων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο και στο Μεσολόγγι, πέντε ημεδαποί (τρεις άνδρες – δυο γυναίκες) ηλικίας 37, 26, 17, 23 και 44 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για κλοπή

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 38χρονης ημεδαπής, η οποία αφαίρεσε από οικία, στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

 

You May Also Like

More From Author