ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ   

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα βουπρενορφίνη.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών  

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού κάνναβης.

 

 

Σύλληψη δύο

αλλοδαπών για παράνομη είσοδο

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 32 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Βαρθολομιό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών και χρηματική ποινή 85.000 ευρώ, για υπόθεση ναρκωτικών.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για απάτη

 

 

 

 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης δράστιδας, η οποία χθες το βράδυ στην Αμαλιάδα, προσποιούμενη την αστυνομικό  επικοινώνησε τηλεφωνικά με 54χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα ότι ο σύζυγος της είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, ζήτησε να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ και των 6.000 δολαρίων, προκειμένου να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.

 

Στην συνέχεια άγνωστος συνεργός της δράστιδος μετέβη στην οικία της παθούσας, όπου εκείνη του παρέδωσε όλο το χρηματικό ποσό.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

 

Εκτροπή γεωργικού ελκυστήρα με θανάσιμο τραυματισμό

 

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 75χρονου ημεδαπού.

 

Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί, στην Αμφιλοχία, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ο 75χρονος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη  της πορείας του και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και απεβίωσε.

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας ενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 66ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους 6,6 γραμμαρίων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

Σύλληψη τριών ανηλίκων για απόπειρα κλοπής και δυο γονέων για παραμέληση της εποπτείας τους

 

 

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 16, 15 και 13 ετών, διότι χθες αργά το βράδυ,   ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 25χρονης ημεδαπής στο Μεσολόγγι, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

 

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του 15χρονου και του 13χρονου για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

 

You May Also Like

More From Author