ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ   

 

 

Σύλληψη ημεδαπού  για παράνομη οπλοκατοχή

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους τριάντα  εκατοστών.

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων.

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Παλαιά Εθνική Οδό– Πατρών –  Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού- κάνναβης.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

 

 

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 12χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από εξωτερικό χώρο καταστήματος ηλεκτρικών ειδών που ήταν σε λειτουργία μια ηλεκτρική σκούπα, η οποία βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

 

You May Also Like

More From Author