ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 1 min read

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ανηλίκου αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (138) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 500 γραμμάρια λαθραίου καπνού, τα οποία διέθετε προς πώληση.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τoυ Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία και δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 42 και 33 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα στην Πάτρα, μετέβησαν σε διαμέρισμα όπου διαμένει 27χρονη ημεδαπή και με την μέθοδο της απασχόλησης της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο, μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Σύλληψη τριών ανήλικων δραστών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 14, 11 και 10 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ από ταμειακή μηχανή αρτοποιείου ιδιοκτησίας ημεδαπού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος, χθες το πρωί, στις Μηλιές Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού, θανάτωσε ένα αδέσποτο σκύλο παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Σύλληψη αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα και χρήση πλαστού εγγράφου
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον Αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, δυο αλλοδαποί (άνδρας – γυναίκα) υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 41 και 25 ετών αντίστοιχα, διότι επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από το Άκτιο, με προορισμό την πόλη Μόναχο της Γερμανίας και υπέδειξαν στους αστυνομικούς κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά διαβατήρια Βουλγαρικών και Ιταλικών Αρχών.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ τα διαβατήρια κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα στα Αλίπεδα Μεσολογγίου, σύμφωνα με καταγγελία μέλους φιλοζωικού συλλόγου, παρείχε δηλητηριασμένη τροφή σε σκύλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος του.

You May Also Like

More From Author