ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Estimated read time 0 min read

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού με ένταλμα βίαιης προσαγωγής

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 14χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του κ. Ανακριτή Μεσολογγίου, για υπόθεση διακεκριμένων κλοπών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα στην Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ, καθώς και έγγραφα της επιχείρησης.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεσποζομένων κι αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού, σε προγενέστερο χρόνο, στο Κάτω Καστρίτσι, παρείχε δηλητηριασμένη τροφή σε τρεις αδέσποτους σκύλους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπών για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και το βράδυ στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36 και 44 ετών, διότι κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των ομάδων Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος Κρήτης, ο μεν 36χρονος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και με τα άκρα του τραυμάτισε δύο παίκτες και έναν αστυνομικό, ενώ ο δε 44χρονος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που τραυμάτισαν έναν παράγοντα και τρεις παίκτες.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τροχαίο ατύχημα
με θανάσιμο τραυματισμό

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα, στον Άγιο Δημήτριο Αμαλιάδας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Βουλγαρίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

You May Also Like

More From Author