Ομογενείς χτίζουν τον «Ελληνικό Παράδεισο» στην παραλία Ποτάμι, Πλατανιστού Ευβοίας

Estimated read time 1 min read

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο επιχειρηματίας Πέτρος Κουγιεντάκης εξέπληξε τους συνέδρους του πρόσφατου Επενδυτικού Συνεδρίου που διοργάνωσε το «Capital Link» στο Metropolitan Club του Μανχάταν, διότι παρουσίασε για πρώτη φορά σε ένα ευρύτερο κοινό τα σχέδια για το νέο συνοικισμό που θα χτίσει στη γραφική παραλία «Ποτάμι» του Πλατανιστού, στη νότια πλευρά της Ευβοίας.

Ο κ. Κουγιεντάκης μοίραζε ενημερωτικά φυλλάδια και συνάμα έδειχνε τα σχέδια για τον συνοικισμό «Ελληνικός Παράδεισος», ο οποίος θα παράσχει τη δυνατότητα σε τουλάχιστον 176 οικογένειες να αποκτήσουν μια υψηλών προδιαγραφών βίλα σε μια από τις πιο γραφικές παραλίες της γενέτειρας όχι μόνο για τις διακοπές τους, αλλά και για να έχουν ένα εισόδημα από την ενοικίαση του διαμερίσματος την υπόλοιπη περίοδο του έτους.

Η ιδέα για τη δημιουργία του συνοικισμού «Ελληνικός Παράδεισος», όπως επεσήμανε ο κ. Κουγιεντάκης γεννήθηκε μεσουρανούσης της οικονομικής κρίσης στη γενέτειρα, αφ’ ενός μεν για να επενδύσουν στη γενέτειρα, αφ’ ετέρου δε, για να δώσουν στους ομογενείς τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους βίλα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, το οποίο βρίσκεται δυόμιση ώρες μακριά από τον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριο Βενιζέλο».

Το οικόπεδο έχει χωριστεί σε 88 οικόπεδα (20 π. Χ100 π.) στα οποία θα χτιστούν διώροφες βίλες με θέα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και τη νήσο της Άνδρου. Άρα θα χτιστούν 24 στούντιο και άλλα 152 διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου, τα οποία θα έχουν τις ίδιες ανέσεις που έχουν τα πεντάστερα ξενοδοχεία.  

Τα στούντιο, όπως επεσήμανε ο κ. Κουγιεντάκης, είναι 38 τ.μ. και με μπαλκόνι 10 τ.μ. και στοιχίζουν 65.000 ευρώ, ενώ τα διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου είναι 50 τ.μ. και με μπαλκόνι 10 τ.μ. και στοιχίζουν 75.000 ευρώ. Τα στούντιο μπορεί να επιφέρουν ετήσιο εισόδημα της τάξεως των 12.000 ευρώ, ενώ τα διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου της τάξεως των 15.000 ευρώ.

Τα διαμερίσματα, όπως επεσήμανε ο κ. Κουγιεντάκης μπορεί να αγοραστούν από δύο έως και τρείς οικογένειες οι οποίες θα μοιραστούν το κόστος. Ταυτόχρονα θα μοιράζονται τον χρόνο διαμονής στη βίλα, καθώς επίσης και τα έσοδα από τη μίσθωση του διαμερίσματος την περίοδο που δεν θα μένουν οι ίδιοι.

Το οικόπεδο έχει χωριστεί σε 86 οικόπεδα (20 Χ100).

Παράλληλα τόνισε ότι εάν οι ιδιοκτήτες θέλουν να παραθερίσουν σε άλλες περιοχές μπορεί να ενοικιάσουν το διαμέρισμά τους και με τα χρήματα που θα εισπράξουν θα μπορέσουν να καλύψουν τη διαμονή τους σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Οι βίλλες θα χτιστούν σε τσιμεντενιά βάση και είναι στο στυλ των «frame house», θα είναι φιλικές προς το περιβάλλον και με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση.

Όλες οι βίλες θα έχουν πρόσβαση στην πισίνα, η οποία θα είναι σε μορφή ποταμιού ανάμεσα στις δύο σειρές των βιλών και παρέχουν τη δυνατότητα στους ενοίκους να κολυμπήσουν σε αυτή, είτε μπορεί να  περπατήσουν μερικά μέτρα και κάνουν και βουτιές στα καταγάλανα νερά του κόλπου.

Τη διαχείριση των ακινήτων αναλαμβάνει η εταιρεία «Ελληνικός Παράδεισος» και οι ιδιοκτήτες της βίλας δεν επιβαρύνονται με επιπρόσθετα κόστη για την ενοικίαση της βίλας.

Τα σχέδια της κάθε βίλας.

Ερωτηθείς για το χρονοδιάγραμμα της ανέγερσης της βίλας, ο κ. Κουγιεντάκης επεσήμανε ότι η οικοδομή θα ξεκινήσει μόλις συμπληρωθούν 16 επενδυτές και ότι σε έξι μήνες από την σύναψη των συμβολαίων οι ιδιοκτήτες θα παραλαμβάνουν τα κλειδιά.

Ο «Ελληνικός Παράδεισος», όπως επεσήμανε ο κ. Κουγιεντάκης , βρίσκεται πολύ κοντά με την Κάρυστο με τις φημισμένες ταβέρνες και με τις παραλίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συνοικισμό «Ελληνικός Παράδεισος» κάνετε κλικ στην ιστοσελίδα  https://www.hellenicparadise.com/.

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τη δική τους βίλλα στο Ποτάμι του Πλατανιστού , Ευβοίας καλούνται να επικοινωνήσουν στο (347) 355 – 5254 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στο pkougentakis@gmail.com

Ένα από τα υπονοδωμάτια του Ελληνικού Παράδεισου.
Ολες οι βίλες έχουν μπαλκόνι και θέα τη θάλασσα.
Η επίπλωση ενός στούντιου.

You May Also Like

More From Author