Η Apple iPhone επιβραδύνεται Παραγωγής

Estimated read time 1 min read

Το iPhone της Apple είναι η αγελάδα μετρητών, άντληση πάνω από το 60 τοις εκατό των εσόδων της κάθε χρόνο. Έτσι, αν η Apple βάζοντας φρένο στην παραγωγή του iPhone, υποδηλώνοντας επιβράδυνση στις πωλήσεις κάποια στιγμή αργότερα αυτό το έτος, αυτό θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή για το πιο πολύτιμο εταιριών του κόσμου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal υποστηρίζει ακριβώς αυτό: η παραγωγή του iPhone της Apple επιβραδύνεται. Σύμφωνα με το “τρεις πηγές εξοικειωμένοι με την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple”, η εταιρεία έχει μειώσει τις παραγγελίες προς τους προμηθευτές, που οδηγούν σε απολύσεις και αδράνειας σε κινέζους προμηθευτές της Apple. Οι αιτήσεις συνοδεύονται από $ 12 εκατομμύρια επιχορήγηση δίνεται για Foxconn, πρωτογενή κατασκευαστή iPhone της Apple, από την κινεζική κυβέρνηση, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι απολύσεις.
Οι μειωμένες πωλήσεις του iPhone είναι άσχημα νέα για την Apple και τα γιγάντια κέρδη του: ακόμη περισσότερο από ό, τι τα δισκία ή φορητούς υπολογιστές, σε κάθε smartphone που η εταιρεία πουλά συμβάλλει στην από κάτω γραμμή. Δεν υπάρχουν πραγματικά οποιεσδήποτε νέες αγορές για την Apple να ωθήσει σε smartphones, και η αύξηση των φθηνών και εξαιρετική τηλέφωνα Android, σε συνδυασμό με την έλλειψη πραγματικής καινοτομίας σε νέα iPhones, θα μπορούσε κάλλιστα να σηματοδοτήσει μια μακροπρόθεσμη επιβράδυνση στις πωλήσεις του iPhone.

You May Also Like

More From Author