Επιστολή του Δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδης, στα Δ.Σ. Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων για την πορεία αγώνα κατά της ανεργίας

Estimated read time 1 min read

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με επιστολή του προς τα Διοικητικά Συμβούλια των Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων (ΑΕΙ, ΑΤΕΙ Πατρών), ενημερώνει για την μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας και τους καλεί σε συνάντηση στο Δημαρχείο.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

O Δήμος Πατρέων διοργανώνει μεγάλη πορεία αγώνα, διαδηλώνοντας ενάντια στην ανεργία και διεκδικώντας μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους από την Πάτρα στην Αθήνα που ξεκινά την Κυριακή 3 Απρίλη και ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Απρίλη.
Διανύουμε την απόσταση οργανώνοντας μια πορεία 10 ημερών γεμάτη με συζητήσεις, συναντήσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, διαδηλώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, σε μια διαδρομή 220 χιλιομέτρων διεκδικώντας, μ’ αυτή τη μορφή αγώνα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, κάλυψη του συνόλου των αναγκών των Δήμων και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, έργα υποδομής για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή των ανέργων, είναι ώρα αγώνα.
Καλούμε τους Προέδρους των Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών και των Σπουδαστικών Συλλόγων σε συνάντηση, την Τρίτη 22 Μαρτίου, στο Δημαρχείο στις 11 π.μ. για να συζητήσουμε τη συμμετοχή και τη στήριξη των συλλόγων στην μεγάλη πορεία αγώνα.

Ο Δήμαρχος Πατρέων
Κώστας Πελετίδης

You May Also Like

More From Author