Τα σημεία πώλησης των καρτών για παρκάρισμα στη ζώνη της ελεγχόμενης στάθμευσης

Estimated read time 0 min read

scratch

Επειδή ξεκίνησε η εφαρμογή του συστήματος χρονικού περιορισμού στάθμευσης στο κέντρο της Πάτρας, όσοι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Καραϊσκάκη έως Όθωνος Αμαλίας και Τσαμαδού έως Ζαΐμη, δεν κατοχύρωσαν το δικαίωμα στάθμευσης, πρέπει να προσκομίσουν στο Δήμο τα εξής δικαιολογητικά:
1.Αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος από την οποία θα φαίνεται η πλήρης (100%) κυριότητα του αιτούντα, εκτός των περιπτώσεων συνιδιοκτητών που αποδεικνύεται η μόνιμη κοινή διαμονή τους εντός της προαναφερόμενης ζώνης.
2.Δίπλωμα οδήγησης του αιτούντα
3.Αντίγραφο τελευταίας δήλωσης Ε1, όπου θα φαίνεται η μόνιμη κατοικία
4.Ενοικιαστήριο συμβόλαιο κατοικίας για τους μισθωτές
5.Πρόσφατο αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ της μόνιμης κατοικίας
6.Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986, στην οποία θα δηλώνεται η τρέχουσα διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ότι τα προσκομισθέντα στοιχεία είναι αληθή και ότι ο αιτών δεν διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης παρά την οδό ή θέση στάθμευσης εντός κτιρίου που βρίσκεται εντός της Ζώνης.
Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι, πρέπει να προσέρχονται στο γραφείο που βρίσκεται στο ισόγειο γραφείο επί της οδού Μαιζώνος 110 (Μαιζώνος και Βότση, έναντι Πρωτοκόλλου).
Στο μεταξύ τα σημεία πώλησης των καρτών που πρέπει να προμηθεύονται όσοι παρκάρουν τα οχήματά τους στη ζώνη της ελεγχόμενης στάθμευσης για να μην είναι παράνομοι και λαμβάνουν κλήσεις, απεικονίζχονται στον χάρτη.

You May Also Like

More From Author