Δήμαρχος: Καλούμε το λαό της Πάτρας στη νέα αγωνιστική κινητοποίηση που οργανώνει ο Δήμος μας ενάντια στην ανεργία την Κυριακή 25 Ιούνη στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Estimated read time 1 min read

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της Πάτρας έδωσε το «παρών» στην μεγάλη πανεργατική συγκέντρωση που πραγματοποίησαν τα εργατικά σωματεία της Πάτρας στην πλατεία Γεωργίου, στα πλαίσια της γενικής πανελλαδικής απεργίας ενάντια στη νέα συμφωνία κυβέρνησης, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκής Ένωσης που συζητείται στη Βουλή.

Στη συγκέντρωση και την διαδήλωση που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών, Δημοτικοί και Διαμερισματικοί σύμβουλοι.

 

https://youtu.be/7GNH5CTtESM

 

Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Πατρέων ανέφερε:

«Η σημερινή κινητοποίηση στέλνει αγωνιστική απάντηση σε κυβέρνηση και δανειστές. Οι εργαζόμενοι δεν αποδέχονται τα μέτρα, λένε όχι στην νέα αντιλαϊκή συμφωνία, απορρίπτουν το 4ο κατά σειρά μνημόνιο που προστίθεται στα προηγούμενα και σαρώνει κυριολεκτικά ό,τι έχει απομείνει από μισθούς, συντάξεις, επιδόματα.

Η Δημοτική Αρχή είναι απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, στηρίζει τους αγώνες.

Συνεχίζουμε και αύριο με το μεγάλο συλλαλητήριο την ημέρα που θα ψηφίζονται τα νέα μέτρα.

Καλούμε τους εργατικούς λαϊκούς φορείς, τους άνεργους και τις οικογένειές τους, το λαό της Πάτρας να συμμετέχουν μαζικά, να κάνουν δική τους υπόθεση την νέα αγωνιστική κινητοποίηση που οργανώνει ο Δήμος μας ενάντια στην ανεργία την Κυριακή 25 Ιούνη στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου».

You May Also Like

More From Author