ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Estimated read time 1 min read

Πάτρα-Σάββατο 16 Απριλίου

Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στην Αθήνα με την ανατρεπτική της σύμπραξη με τη Φωτεινή Βελεσιώτου και την άνοδό τους στη Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ταξιδεύει για λίγες εμφανίσεις στην Ελλάδα, κάνοντας μία στάση στην Πάτρα, στο Royal Theater, τo Σάββατο 16 Απριλίου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις σημαντικότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής που ξέρει να βάζει ψηλά τον πήχη και να τον ξεπερνάει κάθε φορά, μας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, που χωρά διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της.

Η Ελεωνόρα, για άλλη μια φορά, θα μοιραστεί τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της.

Το Σάββατο 16 Απριλίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Royal Theater, πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.
Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: κιθάρες, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Γιάννης Οικονομίδης: πνευστά

Σχεδιασμός Ήχου: Αργύρης Λιανός, Brian Coon
Φωτισμοι: Βασίλης Καραμούζης

Royal Theater (Παλιό Πτωχοκομείο – Ακτή Δυμαίων 53)
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Ώρα έναρξης: 22.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 12€:
Discover Your Way , Mousikon , Si Doux , Cafe-bistrot Queen , Γωνιά του βιβλίου – Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου , Φαρος Εν Πατραις

i-RES: 6972807170 – 261 031 0020

Διοργάνωση: Mojo Live , Royal Theater Patras

You May Also Like

More From Author