Lab The Dance Week/Patras @Dansarte

Estimated read time 4 min read

Lab The Dance Week/Patras @Dansarte

Μια διεθνής συνάντηση με πρωταγωνιστή τον σύγχρονο χορό στη Πάτρα.

4-10 Ιουλίου 2016
Μια εβδομάδα παραστάσεων, Master Classes/Laboratories
Επιμέλεια: Γιάννης Αντωνίου | Παραγωγή: Dansarte Τατιάνα Λοβέρδου

Το Κέντρο Χορού και Τεχνών Dansarte θα φιλοξενήσει, 4-10 Ιουλίου του 2016, το LTDW (Lab the Dance Week) στον άρτια εξοπλισμένο σύγχρονο χώρο του, με Master Classes συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών και ανοικτές παραστάσεις από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες.

Σε αυτή την εβδομάδα το κοινό και οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με έργα διαφορετικής αισθητικής και τεχνικής δεξιοτεχνίας με σκοπό να αναγνωρίσουν από κοντά τα ποικίλα κίνητρα της δημιουργίας.

Μέσα στους στόχους του LTDW είναι να εντάξει τη Πάτρα στον χάρτη του χορού, μέσα από τη πρωτοβουλία καλλιτεχνών με διεθνή παρουσία, επιδιώκοντας παράλληλα να φέρει κοντά τοπικούς και διεθνείς φορείς.

25 σπουδαστές του χορού θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα κοινό πρόγραμμα μιας εβδομάδας με Μaster classes και ανοικτά εργαστήρια που θα οδηγήσουν στη συμμετοχή τους σε παράσταση.

Καλλιτέχνες: Ειρήνη Αποστολάτου, Luke Jessop, Daiane Lopes da Silva, Μαρία Κολιοπούλου, Στέφανος Μπιζάς, Γιάννης Καρούνης, Ερμής Μαλκότσης, Τίμος Ζέχας, Τατιάνα Λοβέρδου & Γιάννης Αντωνίου.
4-10 Ιουλίου 2016
Τιμή Master Class/Laboratories: 80€ (Πακέτο, για τις 7 ημέρες), 15€ (1 Master Class)
Τιμή εισιτηρίου παραστάσεων: 7 €
Κέντρο Χορού και Τεχνών Dansarte Καρόλου 1, Πάτρα
Τηλ. επικοινωνίας: 2610272668
Όσοι έρχεστε από περιοχές εκτός Πάτρας, επικοινωνήστε μαζί μας για μειωμένες τιμές ξενοδοχείου.

Lab The Dance Week/Patras@Dansarte
4-10 July 2016
International meeting focusing on contemporary dance.
Curation:Yannis Adoniou | Production:Dansarte, Tatiana Loverdou

The Centre for Dance and Arts Dansarte will host LTDW (Lab the Dance Week) in its well-equipped modern space with morning Master Classes, Laboratories and evening Performances led by renowned artists.

In this week the general public and students will have the opportunity to come into contact with projects of different aesthetics and technical skills and take a closer look at the Artistic motives and ways of creation.

The Artists: Eirini Apostolatou, Luke Jessop, Daiane Lopes da Silva, Maria Koliopoulou, Stefanos Bizas, Ioannis Karounis, Ermis Malkotsis, Timos Zechas, Tatiana Loverdou & Yannis Adoniou.

Dates: July 4-10 2016

Master Class/Laboratories: 80€ (full* for 7 days), 15€ (1 Master Class)

*The full day schedule:
9:15-10:45 Master Class: Ballet
11:00-13:30 Master Class: Contemporary or Modern or Partnering
14:00-18:00 Rehearsal/Laboratory

Tickes for performance:7 €

Location:Dansarte, Karolou 1,Patras
Phone:+30 2610272668
Email:Yannis@kunst-stoff.org

If you are coming from outside Patras, discount prices for Hotels are available. Please let us know to give you info.

Πρόγραμμα

Ballet Master Class καθημερινά με τον Γιάννη Αντωνίου.

4 Ιουλίου
Master Class Ειρήνη Αποστολάτου & Luke Jessop (Contemporary Physical)
5 Ιουλίου
Master Class Στέφανος Μπιζάς (Contemporary Dance)
Παράσταση Ειρήνη Αποστολάτου & Luke Jessop

6 Ιουλίου
Master Class Daiane Lopes da Silva (“From Turtle to Tiger” concepts of yoga, qigong and tai chi)

Παράσταση Γιάννης Αντωνίου & Daiane Lopes da Silva

7 Ιουλίου
Master Class Μαρία Κολιοπούλου (Συλλογική χορογραφία)*

Παράσταση Dance The Lab (Βραδιά αυτοσχεδιασμού με live music & dance)

8 Ιουλίου
Master Class Γιάννης Καρούνης & Ερμής Μαλκότσης (Το Σώμα ως βασικό εργαλείο)

Παράσταση Γιάννης Καρούνης & Ερμής Μαλκότσης
Daiane Lopes da Silva

9 Ιουλίου
Master Class Στέφανος Μπιζάς (Contemporary Dance)

Παράσταση Μαρία Κολιοπούλου, Συλλογική χορογραφία.

10 Ιουλίου
Master Class Τίμος Ζέχας & Τατιάνα Λοβέρδου

Παράσταση Τατιάνα Λοβέρδου (Τίμος Ζέχας, Daiane Lopes da Silva, & Γιάννης Αντωνίου)

* η συλλογική χορογραφία είναι ένα ongoing εργαστήριο με 3 συνεδρίες πριν την παράσταση.

Βιογραφικά καλλιτεχνών

Τατιάνα Λοβέρδου
Γεννήθηκε στη Πάτρα. Έκανε προεπαγγελματικές σπουδές στη σχολή του Λεωνίδα Ντε Πιάν στην Αθήνα, ενώ παράλληλα φοιτούσε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή Χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου. Το 1990 δημιούργησε το ¨Κέντρο χορού και την ομάδα χορού ¨Παρουσία¨(η οποία μετεξελίχθηκε στην σημερινή επαγγελματική ομάδα χορού” SaltoFuturo”). Από το 1989 έως το 1999 παρακολούθησε σεμινάρια Σύγχρονου Χορού (Ε.Ηawckins, H. Limon και Release τεχνικές), Τai- Chi, Yoga, Body-Mind Centering, Massage και ταυτόχρονα φιλοξένησε στη σχολή της κύκλους σεμιναρίων με τις αντίστοιχες τεχνικές. Ως υπότροφος του Fullbright σπούδασε στο σχολείο του Body-Mind Centering® στην Αμερική την περίοδο 1999 – 2002 – Amherst College,Massachusetts – αποκτώντας τον τίτλο της “Practitioner” και “Somatic Movement Educator”, ενώ το 2000 πήρε μαθήματα σύγχρονου χορού στην Νέα Υόρκη ( Trisha’s Brown School καιMovement Research School). Παράλληλα ασχολήθηκε με την Yoga. Μαθήτευσε δίπλα στους δασκάλους Patti Bradshaw, Κωνσταντίνο Γιαννετάκη, Penny Chaplin. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar Yoga. Παρουσιάζει την δουλειά της σαν χορογράφος από το 1993 στη Πάτρα και την Αθήνα. Συνεργάζεται με το ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ Πάτρας από το 1996.
Το 2008 άνοιξε το Κέντρο Χορού και Τεχνών DANSARTE, συνδυάζοντας την παράλληλη λειτουργία της σχολής χορού και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Διδάσκει καθημερινά Σύγχρονο Χορό Αυτοσχεδιασμό και Yoga έχοντας σαν αφετηρία το Body-Mind Centering ενώ παράλληλα διδάσκει το B.M.C. σε κύκλους σεμιναρίων. Από το 2010 φιλοξενεί στο Dansarte το Axis Syllabus του Frey Faust σε μακρόχρονους εκπαιδευτικούς κύκλους. Είναι ενταγμένη και η ίδια στο certification program της μεθόδου. Διδάσκει στη Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας. Το 2015-2016 για πρώτη φορά στην Δυτική Ελλάδα λειτουργεί την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Dansarte την οποία διευθύνει η ίδια. Όραμά της είναι μέσα από τη σχολή αυτή να ξεπηδήσει ένα μόνιμο χορευτικό επαγγελματικό σχήμα.

Γιάννης Αντωνίου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ξεκίνησε χορό στην Κρατική Σχολή Χορού Κ.Σ.Ο.Τ. και είναι απόφοιτος της σχολής της όπερας του Αμβούργου. Χόρεψε στα Κρατικά Μπαλέτα του Αμβούργου, του Osnabruck και της Βόννης. Μετά από πρόσκληση του χορογράφου Alonzo King ταξίδεψε στο Σαν Φρανσίσκο της Αμερικής όπου χόρεψε ως σολίστας με την ομάδα του Lines Ballet και με την όπερα του Σαν Φρανσίσκο. Το 1998 δημιούργησε τον καλλιτεχνικό οργανισμό KUNST-STOFF, που η βάση του είναι οι παραστατικές τέχνες. Σαν Χορογράφος, έχει δημιουργήσει έργα για ομάδες χορού, όπερας και ταινιών. Παράλληλα με το χορογραφικό του έργο, έχει διδάξει σε πανεπιστήμια της Αμερικής, όπως, University of Utah, Lines Ballet/Dominican University, Cornish College, Florida State University και άλλα.
Aπό το 2015 ο Γιάννης Αντωνίου έχει την έδρα τoυ στην Αθήνα όπου ξεκίνησε το project Scale # 1:100 (Σύγχρονο Θέατρο) & Scale # 2:100 | Ο Λαβύρινθος της Κυψέλης και έχει λάβει υποστήριξη από τον Oργανισμό Πολιτισμού και Ανάπτυξης NEOΝ. Το τελευταίο του έργο Portrait of unknown man παρουσιάστηκε στο μουσείο Μπενάκη στο project AS ONE με την υποστήριξη του οργανισμού ΝΕΟΝ και ΜΑΙ (Ινστιτούτο Marina Abramović). Το AS ONE ήταν η μεγαλύτερη διοργάνωση για την performance στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Από το 2016 είναι καλλιτεχνικός σύμβουλος και δάσκαλος Μπαλλέτου στην Επαγγελματική Σχολή Χορού, Κέντρο Χορού και Τεχνών Dansarte της Τατιάνας Λοβέρδου. www.kunst-stoff.org

Ειρήνη Αποστολάτου
Γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι αριστούχος απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Χορού και πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ενόργανη γυμναστική. Μετά την αποφοίτησή της, έκανε το JV2, Professional Development Certificate της Jasmin Vardimon Company και στη συνέχεια συνεργάστηκε με την κύρια ομάδα (JVC) για to Sampled festival στο Sadler’s Wells, στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί με χορογράφους/ σκηνοθέτες και ομάδες όπως RootlessRoot, Johannes Wieland, Jasmin Vardimon Company, Out of Order, Sean Rogg, Christine Gouzelis & Paul Blackman, David Lloyd, Eleonore Valere Lachkyκαι ως μέλος της Hellenic Dance Company για την παραγωγή/χορογραφία του Anton Lachky. Αυτή την περίοδο δουλεύει με την Royal Opera House, στο Λονδίνο, για την παραγωγή «Tannhäuser».
Έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ στη Φρανκφούρτη, στην Ισπανία, στην Ελλάδα, το Ρότερνταμ, το Λονδίνο και το Μπράιτον.
Ως χορογράφος έχει παρουσιάσει τη “Φαίδρα” ως μέρος του Camden Fringe 2015, The Cockpit Theatre (Λονδίνο), Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο(Πάτρα) και Platform Theatre, του Central Saint Martins ( Λονδίνο).“Meeting Point”, μέρος του ‘Postcards’ και ‘Canvas’ festival, στο Jacksons Lane (Λονδίνο) και το “Duet” όπου ανατέθηκε από και εκτελέστηκε στο Vereniging Poortgebouw Φεστιβάλ 8ο (Ρότερνταμ).
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διεθνώς σε φεστιβάλ, summer courses και intensives.
Με βάση το Λονδίνο, εργάζεται με ομάδες ως χορεύτρια και performer. Παράλληλα διδάσκει χορό και γυμναστική και αναπτύσσει τη δική της χορογραφική δουλειά. Είναι επίσης φοιτήτρια στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και στη διαδικασία για το δίπλωμά της στη θεραπεία μασάζ.

Luke Jessop
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire στο BA (Hons) Dance and Professional Practice course. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους των σπουδών του το 2011, άρχισε να εργάζεται με τους 2Faced Dance Company για τη παραγωγή “In The Dust”. Έχει περιοδεύσει με αυτό το triple-bill στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Edinburgh Fringe Festival και τη Βουλγαρία. Από τον Ιανουάριο του 2012 ο Luke εργάζεται στις Βρυξέλλες με τους Ultima Vez / Wim Vandekeybus, για τη δημιουργία και την εκτέλεση στο “booty Looting”, “Spiritual Unity” και “Talk to the Demon”, καθώς και για τις παραγωγές “Oedipus/bêt noir”, “nieuwzwart” και “FEAR NOT”. Αυτή τη περίοδο, βρίσκεται σε περιοδεία με την τελευταία αναβίωση του “In Spite of Wishing and Wanting”. Ο Luke ασχολείται επίσης με τεχνικές, όπως το bboying και Capoeira, και υπάρχει συνεχώς η θέληση να πιέσει τη δημιουργικότητά του σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει και να αναπτύξει μια νέα γλώσσα κίνησης. Διδάσκει τακτικά σεμινάρια και μαθήματα και τώρα αναπτύσσει τη δική του χορογραφική δουλειά.

Daiane Lopes da Silva
Είναι χορεύτρια, χορογράφος και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Kinetech Arts στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας. Τα έργα της έχουν πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και Η.Π.Α. Στην Πορτογαλία, εργάστηκε με τη Lisbon Dance Company, Almada Dance Company και στο Σαν Φρανσίσκο με τον Γιάννη Αντωνίου/KUNST STOFF-Dance Company, Labayen Dance, Little Seismic Dance Company and Robert Moses’ Kin. Residencies RAW at The Garage, RAD at KUNST-STOFF arts and Headlands Center for the Arts. Σπούδασε με υποτροφία στο Municipal Ballet of Sao Paulo, Βραζιλία και P.A.R.T.S. (Performing Arts Research and Training Studios) /Anne Teresa De Keersmaeker στις Βρυξέλλες. Αποφοίτησε με B.A. στην ψυχολογία. Η εταιρεία της, Kinetech Arts, πραγματοποίησε την πρώτη Hack + Dance Μαραθώνιο στο Σαν Φρανσίσκο και αναγνωρίστηκε από το SF WEEKLY ως Best Genre-Defying Sci-Artistic / Collaboration of 2014.” www.kinetecharts.org

Μαρία Κολιοπούλου
Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε με υποτροφία στο τμήμα ανώτατων σπουδών BA(Hons) του Laban Centre for Movement and Dance. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας σύγχρονου χορού Πρόσχημα και έχει παρουσιάσει μεταξύ άλλων έργα της : Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Φεστιβάλ Αθηνών, Α.Σ.Κ.Τ, Solo and Duo dance festival – Βουδαπέστη, Tanz_house – Σάλτσμπουργκ, Kosmos Theater- Βιέννη, Duncan Centre – Πράγα, Abundance – Κάρλσταντ, Stockholm Fringe Fest–Στοκχόλμη, Βαλκανική Πλατφόρμα Χορού – Λιουμπλιάνα, Διεθνές Φεστιβάλ Χορού– Αλγέρι όπου και πήρε το 2ο Βραβείο. Το 2008 βραβεύτηκε για τα δύο σόλο έργα ‘πράξη 1.3’ και ‘πράξη 3’ με το Jarmila Jeřábková award στο New Europe Festival στην Πράγα.
Έχει διδάξει χορό στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και εργαστήρια χορογραφίας/κίνησης στην Κρατική Σχολή Χορού, στο Διεθνές Φεστιβάλ χορού Καλαμάτας, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Είναι μέλος του συνδέσμου χορού. Συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Unlimited Access, Πρόσβαση Άνευ Ορίων, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών χορογραφώντας το έργο ‘η πτήση’ για μεικτή ομάδα ατόμων με και χωρίς κινητική αναπηρία.

Στέφανος Μπιζάς
Σπούδασε στο London Contemporary Dance School (PG) και συνεργάστηκε με τις ομάδες, 2006-2010: National Company Wales και απο το 2010 μέχρι σήμερα με το Danish Dance Theatre. Έχει χορέψει έργα των, Stijn Celis, Itzik Galili, Stephen Shropshire, Stephen Petronio, Adonis Foniadakis, Tim Rushton, Kim Brandstrup, Andre Mesquita, Edhem Jensekovic, Tina Tapgaard. Οι χορογραφίες του, Alternative Routes 2009, Copenhagen Summer Dance 2014, Niki Kontaxaki Dance 2015 και Dance Delicious Cph 2012. Διδασκαλιες, Dansehallerne open classes, Oure Dance και Kontaxaki Dance.

Γιάννης Καρούνης
Σπούδασε χορό στο Jacob’s Pillow Dance School, παρακολούθησε ως ακροατής μαθήματα στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ) και είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Νίκης Κονταξάκη» . Συνεργάστηκε με τους : Marina Abramović Institute (MAI) και το NEON – Inner Movers Educational Dance Program – Ε.Λ.Σ, Hellenic Dance Company , Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στο Γκάζι, Διεθνές Φεστιβάλ Χορού – Κορέα-Σεούλ, στο XVII Festival International de Danza Contemporanea (Μεξικό), Φεστιβάλ Αθηνών, ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, Mέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Μουσείο Μπενάκη, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας χορού Saltator και έχει χορογραφήσει τα εξής έργα: Nature, Near, Daylight, Ακατάλληλα πρόσωπα-Ρακοσυλλέκτες, Εφτάπετρο,Orbital, Exist.
Είναι ιδρυτικό μέλος του Athens Video Dance Project, Dancetheater.gr, work in Progress Dance project, with2feet Dance festival, του Σωματείου Εργαζομένων στον Χώρο του Χορού, και μέλος του Σωματείου ελλήνων Χορογράφων. Έχει διδάξει χορό : Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης – Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών -Studio Cumana – Dance Cultural Centre – Danzarin – Κινητήρας Studio – Studio 14 Μέρα – Studio χορού Κινούμαι – Πολιτιστικό Οργανισμό του Πανεπιστημίου Αθηνών – Πολιτιστικό τρίγωνο Πρεσπών, Action 1 2007 και Action 1-2008 – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Γραμματείας Νέας Γενιάς για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κορυδαλλού.

Ερμής Μαλκότσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Από το 1996 είναι ενεργό μέλος της Sinequanon. Έχει χορογραφήσει για το Θέατρο : «Αμφιτρύων» και «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή | Βάκχες σε σκηνοθεσία Άντζελα Μπρούσκου | Εθνικό Θέατρο Τιράνων (Τρωάδες) σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου | Βάκχες (Εθνικό Θέατρο) | «Πλούτο» Διονύσης Σαββόπουλος.
Ως χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με τις ομάδες Χορευτές, Ωκυρόη, Σχεδία, Λάθος κίνηση, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Ελατήριο, ομάδα Εδάφους, ομάδα της Κ.Σ.Ο.Τ., αmorphy.org, θέατρο επί Κολωνώ, θέατρο Πολιτεία (η νύχτα του τράγου), Εθνικό θέατρο (Βάκχες), Αθήνα 2004 (τελετή έναρξης), Φεστιβάλ Αθηνών (Αντιγόνη), Εθνικό θέατρο (Πλαστελίνη), Εθνικό Θέατρο Τιράνων (Τρωάδες). Από το 2003 εργάζεται με την επίλεκτη διεθνή ομάδα αυτοσχεδιασμού Stichting Bolinga του David Zambrano (the rabbit project-03, twelve flies went out at noon-04, sushi 10-05, the soul project-06- 07-08). Έχει πάρει βραβείο ερμηνείας από το Υπουργείο Πολιτισμού το 2002. Ως δάσκαλος έχει συνεργαστεί με τις σχολές Χοροκίνηση, Μέτση, Μεταξόπουλου, Κ.Σ.Ο.Τ., Ραλλού Μάνου, τον χώρο Quasi Stellar, studio MarciPanis Amsterdam, studio8 Amsterdam, το φεστιβάλ Αθηνών, τον Κρατήρα.

Τίμος Ζέχας
Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος της ερευνητικής κοινότητας Axis Syllabus (ASIRC). Έχει εικοσαετή εμπειρία στην κίνηση ως ενεργός χορευτής /performer, δάσκαλος χορού και καθηγητής μεθόδου Πιλάτες. Είναι επίσης πιστοποιημένος Feldenkrais Practitioner και διπλωματούχος Σωματο-ψυχοπαιδαγωγός (μέθοδος Danis Bois). Είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής “Νίκη Κονταξάκη-Μπακάλη” και έχει σπουδάσει με υποτροφία από το Ίδρυμα Fulbright στο στούντιο της Trisha Brown στην Νέα Υόρκη. Υπήρξε μόνιμο μέλος του μπαλέτου της ΕΛΣ (Εθνική Λυρική Σκηνή), κι έχει συνεργαστεί με οργανισμούς όπως το Εθνικό Θέατρο, ΚΘΒΕ (Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας), ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και με ομάδες της σύγχρονης χορευτικής σκηνής με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους χορογράφους όπως: Μαρία Γοργία, Αντώνης Φωνιαδάκης, Έρσυ Πίττα, Μαριέλα Νέστορα, Τέτη Νικολοπούλου, Μαρίνα Μαυρογένη, Τατιάνα Λοβέρδου, Χάρης Μανταφούνης, IgorZelinski, Carol Armitage, Ιωάννα Πορτόλου, κ.α. Επίσης έχει συνεργαστεί με τις Χριστίνα Κλεισιούνη και Τέτη Νικολοπούλου, στο σχήμα “present bodies” σε παραστάσεις contact improvisation και site specific performance. Έχει συμμετάσχει σε τοπικά και διεθνή Φεστιβάλ Χορού τόσο στην Αθήνα όσο και στο εξωτερικό κι έχει παρουσιάσει δική του χορογραφική δουλειά. Διδάσκει τεχνική χορού, αυτοσχεδιασμό, μέθοδο Pilates, Axis Syllabus τόσο σε ελεύθερα μαθήματα όσο και σε εργαστήρια καθώς και την μέθοδο Feldenkrais σε ομαδικά μαθήματα κι ατομικές συνεδρίες. Από το 2015 έχει διδάξει την μέθοδο Feldenkrais στην Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και διδάσκει τεχνική σύγχρονου χορού και θεωρία μέσα από το Axis Syllabus στην Επαγγελματική Σχολή Χορού “Κέντρο Χορού και Τεχνών” της Τατιάνας Λοβέρδου.

You May Also Like

More From Author