Βιωματικό σεμινάριο σχεδιασμού εξωτερικών παιδικών δράσεων

Estimated read time 1 min read

Βιωματικό Σεμινάριο Σχεδιασμού Εξωτερικών Παιδικών Δράσεων
“Εικαστική βόλτα στην πόλη”
Με αφορμή την εικαστική βόλτα στην πόλη οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το θεατρικό παιχνίδι και τα εικαστικά με σκοπό να σχεδιάσουν δράσεις μοναδικές.
Η βόλτα στην πόλη θα επιφυλάσσει πολλές εικαστικές εκπλήξεις , μικρά δρώμενα και παιχνίδια τα οποία θα μας αποκαλύψουν πως η τέχνη βρίσκεται παντού αλλά πρώτα βρίσκεται μέσα μας. Σας περιμένουμε λοιπόν, να σχεδιάσουμε μαζί δράσεις για παιδιά όλων των ηλικιών .
Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Για το σεμινάριο απαιτούνται άνετα ρούχα. Δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Το σεμινάριο παρουσιάζει η
ΚΑΝΤΖΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ παιδαγωγός,εμψυχώτρια ομάδων.
Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
Ώρα:9:30-15:30.
Κόστος συμμετοχής:30 ευρώ.
PARTS-PATRAS ARTS
ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ 31,ΠΑΤΡΑ.
Τηλ:2610005252.
Email:p.arts@hotmail.gr
facebook page:Parts-Patras Arts
Η Κάντζου Άντζυ είναι
Απόφοιτη πτυχιούχος σχολής Βρεφονηπιοκόμων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεατρικής αγωγής,θεατρικού παιχνιδιού για εκπαιδευτικούς,κατασκευής διακοσμητικής κούκλας,εικαστικής έκφρασης,μουσικοκινητικής αγωγής,παιδαγωγικής θεάτρου,κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας και αντικειμένων,βιωματικά σεμινάρια κουκλοθεάτρου(κούκλα δημιουργία και θεραπεία).
Έχει εργαστεί από το 1998 ως σήμερα σε παιδότοπους,παιδικούς σταθμούς,διοργάνωση παιδικών πάρτυ στην Αθήνα και στη Ναύπακτο. Το 2010 συνεργάστηκε με το ΚΔΑΠ Αγρινίου ως βοηθός σκηνοθέτη σε θεατρικό τμήμα και από το 2013 συνεργάζεται με τα ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ Ναυπάκτου σε μαθήματα εικαστικών και κατασκευών. Από το 2002 έως το 2012 εργάστηκε ως γραμματέας στο ΕΜΠ-Ε.Π.Ι.Σ.Ε.Υ και στην γραμματειακή υποστήριξη Ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων. Έχει εργαστεί εθελοντικά στη βιβλιοθήκη Ναυπάκτου. Έχει συνεργαστεί με το Λύκειο Ελληνίδων Πάτρας,δημοτικά σχολεία δήμου Αγρινίου,πολιτιστικούς συλλόγους τη δημοτική βιβλιοθήκη Άμφισσας όπου διοργάνωσε γιορτές,αφηγήσεις παραμυθιών,εργαστήρια κατασκευών για παιδιά.
Από το 2012 δημιουργεί το δικό της χώρο πολιτιστικής εκπαίδευσης τη ΣΒΟΥΡΑ για την καλλιτεχνική εκπαίδευση παιδιών και βρεφών.
Από το 2014 συνεργάζεται με τους εκδοτικούς οίκους “Μεταίχμιο”, “Καλειδοσκόπιο”, “Νεφέλη”, “Παπαδόπουλος” με σκοπό και στόχο τις διαδραστικές αφηγήσεις σε βιβλιοπωλεία.
Έχει συμμετάσχει και διοργανώσει φεστιβάλ ,εκδηλώσεις,θεατρικές παραστάσεις,σεμινάρια όπως το 1ο φεστιβάλ “multi culti”,το 1ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Ναυπάκτου,Χριστουγεννιάτικο ανταλλακτικό παζάρι παιχνιδιών Ναυπάκτου.
Είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και παραστάσεων για την ΚΟΙΝΣΕΠ προβάλλω τη Ναυπακτία καθώς επίσης και για το 1ο-2ο παιδικό φεστιβάλ Ναυπάκτου όπου έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια .
Τον Ιανουάριο του 2016 παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη στο χώρο “Σχέδια στην πόλη” το σεμινάριο “Αισθητηριακής αγωγής για βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας” καθώς επίσης και τις αφηγήσεις παραμυθιών στον παιδικό σταθμό “’Baby story”.
Τον Απρίλιο 2016 παρουσίασε στην Πάτρα το σεμινάριο “Αισθητηριακής αγωγής για παιδιά και βρέφη”και τον Μαϊο 2016 το σεμινάριο “κουκλοθεάτρου -η κούκλα ως μέσο στην εκπαιδευτική διαδικασία”και τη διαδραστική αφήγηση “Μια κάμπια πολύ πεινασμένη”στο Parts Patras Arts. Επίσης παρουσίασε εκπαιδευτικές δράσεις και αφηγήσεις παραμυθιών στην Αθήνα και στην Ηγουμενίτσα.

You May Also Like

More From Author