Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ

Estimated read time 1 min read

 

Τι κι αν ο Καρλομάγνος δεν πήγε στην Κωνσταντινούπολη κι ο Στράβωνας έχασε τον μπούσουλα!
Τι κι αν ο Κένταυρος ζήτησε χειροποίητο γαλακτομπούρικο!
Τα πανιά του 10ου Διαδικτυακού Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού είναι ανοιχτά μεταφέροντας με το καραβάκι του, τους παίχτες στην μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού.
Από τις πρώτες δύο φάσεις του παιχνιδιού πάνω από 400 χρήστες επιχειρούν να ταξιδέψουν στα άδυτα της καρναβαλικής σκέψης, ενώ πάνω από 150 έχουν λύσει με επιτυχία τον πρώτο γρίφο προχωρώντας στον δεύτερο.
Ο Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός του Πατρινού Καρναβαλιού δημιουργήθηκε με σκοπό την συμμετοχή ατόμων που δεν μπορούν να έχουν φυσική παρουσία στο κλασικό παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού.
Την Κυριακή (5/2) ένα δευτερόλεπτο αμέσως μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (4/2) ξεκινά η τρίτη φάση με την Αγγελική να ζητάει μουσικοχορευτικές πόζες από τους κυνηγούς.
Το παιχνίδι θα συνεχιστεί μέχρι τις 26/2 όπου οι πέντε φάσεις θα ολοκληρωθούν με γρίφους και παιχνίδια από τον Νώε και την Ίριδα. Στο τέλος των πέντε φάσεων το παιχνίδι απογειώνεται με την εύρεση του κρυμμένου θησαυρού.
Οι θεματοφύλακες του επετειακού παιχνιδιού θέλοντας να ευχαριστήσουν τους παίχτες για την εξαιρετική συμμετοχή, συνεργασία και υποστήριξη τους στο θεσμό του παιχνιδιού παρουσιάζουν την αφίσα του φετινού παιχνιδιού, που αποτελεί και κλειδί για ένας από τους γρίφους του.
Η αφίσα έχει τίτλο 12η ώρα, όπως και το θέμα του παιχνιδιού και είναι δημιουργία της γραφίστριας Αργυρώς Μπεζάτη, μέλος της ομάδας του παιχνιδιού.
Το παιχνίδι φιλοξενείται στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιούwww.carnivalpatras.gr

You May Also Like

More From Author