Breath After Coma with 32Bastards and 4LT. live at Memphis

Estimated read time 1 min read

GG EVENTS PATRAS PRESENTS
BREATH AFTER COMA “Leaders” live album presentation
Special guests: 32BASTARDS + 4LT.
Στο Memphis Rock Bar (Καραϊσκάκη 128, Πάτρα)
Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017
Πόρτες: 20:00 – Εισιτήρια: 6€ (προπώληση και ταμείο)
Προπώληση: Ηχότοπος Art Cafe (Αράτου 14, Πάτρα)
Event page:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι alternative rockers Breath After Coma ξεκίνησαν τα jam sessions τους το καλοκαίρι του 2013, με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι «οργανικό», κάτι που θα ξέφευγε από τις τυποποιημένες τακτικές της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Χωρίς edits, χωρίς ακραία επεξεργασία και χωρίς επιτηδευμένο attitude, το Αθηναϊκό κουαρτέτο αποδίδει τη μουσική του με την ίδια ενέργεια, στουντιακά αλλά και στη σκηνή, έχοντας ως προτεραιότητά του τη διάδοσή της και τη μεταφορά αυτής της ενέργειας στο κοινό.

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη πληθώρα συναυλιών στην ελληνική επικράτεια, για την προώθηση του ομώνυμου EP τους, στο πλευρό των 1000mods, Villagers of Ioannina City, Nightstalker, The Re-Stoned και Black Rainbows, μεταξύ άλλων, οι Breath After Coma ανεβαίνουν την Παρασκευή 3 Μαρτίου στη σκηνή του Memphis Rock Bar της Πάτρας, με αφορμή την κυκλοφορία του αριστουργηματικού και ήδη πολυσυζητημένου ντεμπούτο full length album τους, “Leaders”, για να μοιραστούν με το Αθηναϊκό κοινό, τη βαθύτατα επηρεασμένη από το Αμερικάνικο rock και εμποτισμένη με την stadium friendly νοοτροπία και ατμόσφαιρα των Foo Fighters και Red Hot Chili Peppers, μουσική τους.

***

Εξαιρετικοί καλεσμένοι των Breath After Coma για τη συγκεκριμένη βραδιά θα είναι το αθηναϊκό alternative rock κουιντέτο των 4LT. που βρίσκεται στη φάση της προώθησης του ντεμπούτο full length album του “Puppet Syndrome Society”, όπως και οι ανερχόμενοι Πατρινοί punk’n’roll heroes 32Bastards με τον βρώμικο και ξεσηκωτικό ήχο τους που αποτίει φόρο τιμής σε σχήματα όπως οι Motorhead, Misfits, Turbonegro και Dead Kennedys.

***

LINKS:
• Breath After Coma: www.breathaftercomaband.com | www.facebook.com/pg/breathaftercomaband
• 32 Bastards: www.facebook.com/32bastards
• 4LT.: www.facebook.com/fourlt
• GG Events: www.facebook.com/GG-Events-Patras-1633453740216528
• Memphis Rock Bar: www.facebook.com/MemphisRockBarOfficial

You May Also Like

More From Author